100 ile 116 arası müzik eğlence 130 ile 146 arası haber uluslar arası kanallar 160 ile 170 arası çacuklar için 182 ile190 arası belgesel yaşam
100 ile 116 arası müzik eğlence 130 ile 146 arası haber uluslar arası kanallar 160 ile 170 arası çacuklar için 182 ile190 arası belgesel yaşam
Konu ercişsat tarafından (01-02-2011 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.
yeni kanallardan espn hd fashion tv hd ve diğerlerinin frekansını bilenler yazabilir mi acaba?
Digitürk atağa geçti demek.D-Smart'ta ESPNleri kaybetmiş.Teledünya konuşmaya bile gerek yok Arap kanallarıyla oynuyor.
İyi bir kanal listesi olmuş.Aralarada biraz boşluk koymuşlar iyi olmuş.
Alışırsın zamanla.Ben halen Teledünya'ya alışamadım.Arap dünyasını yakından takip etmek istiyorsan Arap platfromlardan fazla kanal mevcuttur.
Digitürk ESPNlerlerde anlaşmış.Planetlerdede.Elde tutulan Türksat kanallarını dahi getiriyorlar.Pahalı olmasa keşke...Taşınınca Teledünya'dan kurtulmak için STByi sattıracam.Doğru düzgün 2 kanal görürüm en azından.
Demek istediğimde bu.Taşınsak,kendimize ait ev bulsak ilk kişim STByi satmak olacak.Digitürk dışında platformculuktan anlayan kuruluş yok mu.Teledünya kablo platfromu,Digitürk kablo platfromuda daha çok benziyor.Her kanalının kablo lisansı var neredeyse.Bir de gereksiz kanalları sıkıştırmamışlar aralara.Çocuk kanallarına bile parayı kıyıp,doğru düzgün kanal getirmişler.Spor,müzik hiç düşünmeden Digitürk.Eskiden beri Digitürk istemişimdir.Zaten Teledünya'ya da geçmeyi hiç istemedim.Babama demişler 200'ün üzerinde kanal fln.Adam cahil olunca zaten 500 chat kanalını 10 düzgün kanalına değişir.Bu konuda bilgisi olmayanlar böyle.Köylerdede aynı şekil,herhangi bir bilgilerleri yok Türksat 3A alıp sosyeteyiz diyorlar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri