REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Digitürk Yeni Kanal Listesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Digitürk Yeni Kanal Listesi

100 ile 116 arası müzik eğlence 130 ile 146 arası haber uluslar arası kanallar 160 ile 170 arası çacuklar için 182 ile190 arası belgesel yaşam
    Konu ercişsat tarafından (01-02-2011 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni kanallardan espn hd fashion tv hd ve diğerlerinin frekansını bilenler yazabilir mi acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeni kanallardan espn hd fashion tv hd ve diğerlerinin frekansını bilenler yazabilir mi acaba?
    10803 Vertikal 30000 Auto

ESPN America
    ESPN Classics
    ESPN HD

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Digitürk atağa geçti demek.D-Smart'ta ESPNleri kaybetmiş.Teledünya konuşmaya bile gerek yok Arap kanallarıyla oynuyor.

İyi bir kanal listesi olmuş.Aralarada biraz boşluk koymuşlar iyi olmuş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Digitürk atağa geçti demek.D-Smart'ta ESPNleri kaybetmiş.Teledünya konuşmaya bile gerek yok Arap kanallarıyla oynuyor.

İyi bir kanal listesi olmuş.Aralarada biraz boşluk koymuşlar iyi olmuş.
    Neresi iyi yaw. 84. kanalda National Geographic vardı şimdi 184'e taşımışlar. Bende alışkanlıktan hala 84'e basıyom.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Neresi iyi yaw. 84. kanalda National Geographic vardı şimdi 184'e taşımışlar. Bende alışkanlıktan hala 84'e basıyom.
    hehe dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alışırsın zamanla.Ben halen Teledünya'ya alışamadım.Arap dünyasını yakından takip etmek istiyorsan Arap platfromlardan fazla kanal mevcuttur.

Digitürk ESPNlerlerde anlaşmış.Planetlerdede.Elde tutulan Türksat kanallarını dahi getiriyorlar.Pahalı olmasa keşke...Taşınınca Teledünya'dan kurtulmak için STByi sattıracam.Doğru düzgün 2 kanal görürüm en azından.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alışırsın zamanla.Ben halen Teledünya'ya alışamadım.Arap dünyasını yakından takip etmek istiyorsan Arap platfromlardan fazla kanal mevcuttur.

Digitürk ESPNlerlerde anlaşmış.Planetlerdede.Elde tutulan Türksat kanallarını dahi getiriyorlar.Pahalı olmasa keşke...Taşınınca Teledünya'dan kurtulmak için STByi sattıracam.Doğru düzgün 2 kanal görürüm en azından.
    Teledünyayı napacan. Bağlat bitane DİGİTURK ***fine bak. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teledünyayı napacan. Bağlat bitane DİGİTURK ***fine bak. :45:
    Demek istediğimde bu.Taşınsak,kendimize ait ev bulsak ilk kişim STByi satmak olacak.Digitürk dışında platformculuktan anlayan kuruluş yok mu.Teledünya kablo platfromu,Digitürk kablo platfromuda daha çok benziyor.Her kanalının kablo lisansı var neredeyse.Bir de gereksiz kanalları sıkıştırmamışlar aralara.Çocuk kanallarına bile parayı kıyıp,doğru düzgün kanal getirmişler.Spor,müzik hiç düşünmeden Digitürk.Eskiden beri Digitürk istemişimdir.Zaten Teledünya'ya da geçmeyi hiç istemedim.Babama demişler 200'ün üzerinde kanal fln.Adam cahil olunca zaten 500 chat kanalını 10 düzgün kanalına değişir.Bu konuda bilgisi olmayanlar böyle.Köylerdede aynı şekil,herhangi bir bilgilerleri yok Türksat 3A alıp sosyeteyiz diyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

digiturk çok iddalı başladı...

YEKCANAJANS

yahşi cazibe hüzü fon müziği

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri