Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Medialink 9700 linux hakkında bilgiler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz değişik birşey göremiyoruz cihazda yeni yazılım mı verildi ki (Cihaz üzerinde kopyalama, silme ve benzeri işleri dahili HDD veya USB üzerinde değişiklik yapılması için filemanager eklenmiş durumda.)demişşiniz biz neden göremiyoruz acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biz değişik birşey göremiyoruz cihazda yeni yazılım mı verildi ki (Cihaz üzerinde kopyalama, silme ve benzeri işleri dahili HDD veya USB üzerinde değişiklik yapılması için filemanager eklenmiş durumda.)demişşiniz biz neden göremiyoruz acaba
    Cihazın orjinal yeni yazılımı çıkmadı.

Önce kendimi tanıtayım. Ben bu foruma yıllar önce üye olmuş hiç mesaj yazmamış bu cihaza sahip olduğumda yardımcı olmak yada yardım almak için yazmaya başlamış, firma ile, yabancı üretici ile hiç bir ilgisi olmayan amatör olarak bu cihazın eklentilerini inceleyen birisiyim. İşim bu cihaz veya uydu cihazları değil yani.

Daha önceki istekler, söylenenler doğrultusunda bu cihazda yeni yazılım isteklerini gördüm biraz araştırdım.

Diğer cihazlar için yeni yazılım dediğiniz şey bir eklenti topluluğu. Bende neyin ne olduğunu yeni öğrendiğim için öğrendikçe anlıyorum. Diğer uydu alıcılar için bir çok eklentiyi bir araya getirip bir image yapıp piyasada dolaşması gerçek yeni bir yazılım değil eklentileri toplayan kişilerin yaptığı bir olaydır.

Linux cihazlarda işinibilen bir kişi (iyi bir programcı) cihaza istediği programı yapıp çalışmasını sağlayabilir.

Dosya yöneticiside, Medialink için çıkarılmış olan eklentilerin içinde yüklemiş bana, bende programları yeni öğrendiğim için ne yaptığını ne ettiğini yeni anladığımdan yedekleme yapmadan bazı değişikliklere maruz kaldım.

Orjinal dosyalar olmadığı için geri dönüşünüz benim gibi mümkün olmayacağından bu eklentileri şu an için vermenin doğru olmadığını düşünüyorum. Orjinal dosyalara dönüş işlemi için gerekli dosyalar hazır olduğunda orjinalde filemanager yada arayüz değiştirmelerle ilgili eklentileri yazmaya çalışacağım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri