REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: TNT Kanalının Yeni İçerigini Nasıl Buldunuz?

Katılımcı sayısı
362. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Bu Yeni Yayın İçeriği Daha Guzel

246 67.96%
  • Hayır Eski Yayın İçeriği Daha Guzeldi

116 32.04%
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: TNT Kanalının Yeni İçerigini Nasıl Buldunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mehmetali erbilin programı olmasa daha iyi olurdu diye düşünüyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elinize emeğinize sağlık, teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel ama biraz daha vizyon filmleri oynatmasi gerekli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beğendim güzel olmuş,diğer kanallarda da yenilikler olsa daha da güzel olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yayın içerikleri güzel ama biraz daha fazla güzelleştirmeleri lazım...

YEKCANAJANS

yahşi cazibe hüzü fon müziği

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arasıra seyretim bende yeni şeklini beğendim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TNT yeni icerigi cok daha guzel eskisinden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim Türk medyacılığına kafam basmıyor o kadar rezillik o kadar reyting.Dünde Çember adlı bir program vardı Show Tv'de.Valla insan olduğumu unutuyorum medyacığımızı görünce bu kadar seviyesizlik en gelişmemiş ülke de bile yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim Türk medyacılığına kafam basmıyor o kadar rezillik o kadar reyting.Dünde Çember adlı bir program vardı Show Tv'de.Valla insan olduğumu unutuyorum medyacığımızı görünce bu kadar seviyesizlik en gelişmemiş ülke de bile yok.
    @neroman sen cırpınıp dur ankette bile % 67 bu TNT daha iyi oranını göruyoruz bizim milletimiz bu tür kanalları seviyor tnt belirli gunlerde yeni sezon cekilmiş türk filmleri yayınlarsa bence dahada başarılı olur düşüncesi içersindeyim:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @neroman sen cırpınıp dur ankette bile % 67 bu TNT daha iyi oranını göruyoruz bizim milletimiz bu tür kanalları seviyor tnt belirli gunlerde yeni sezon cekilmiş türk filmleri yayınlarsa bence dahada başarılı olur düşüncesi içersindeyim:45:
    Anlamadığım noktolardan biride bu.Akşam saatlerinin çöp içeriğine de düzgün içeriğine de bırakmıyor.Seyreden vardı elbet ama filmlerin yerine dizilerini yayınlasın da yarım yamalak bırakılmasın.Tutan dizileride vardır House,Supernatural gibi.Bir sürü kişi Supernatural'ın bekliyor,edilmeyen beddua kalmadı kanala.Kabul etsede kurtulsak her kanalda aynı şey var.Bazem bakıyorum bir kaç sene önce bu na benzer bir olay vardı neydi acaba hangi dizi diye düşünüyorum.Bir farklılık,fikir üretmek yok.Espirili birşey olsa facebook'ta yazılan espiriler,Türk medyası kadar dandik bir medya Dünya'da arasam bulamam.Film gibi aksiyonlu birşey olsa.Arka Sokaklar mesela,dizi tuttu izlendi bence baydı.Yabancı dizilerdede yok değil bu Ghost Whisperer'i izlerdim.O da sıktı.Tırnak kadar kalite göremicek miyiz?AB'ye başvuru yapmış bir ülkenin eminim değerlendirirken medyacılığımıza bir baksa bir de dizileri eklese 2. gün redediliriz.Dizilerde artık eski bölümlerini taklit ediyor,farklı karakterler sadece.Ama izleniyor,asıl tuhaflık burda.Bu nu da anlamak için Einstein'den bin kat zeki olmak lazım.

Cinsellik öne sürülmüştü,ama yabancı dizilerde daha sık görüyorum.Bizim ulusal kanallarımızdan çocuk kanallarıza kadar rezillik içerisinde.Çağ gerisi kalmışız,eskiyi tekrar edip dururuz artık.Yabancı kanallarımıza bakarsanız öncülük ettiğimiz,küçük gördüğümüz ülkelerde daha kaliteli yayın var.(Uluslararası kanallar Fox,Cartoon Network,MTV,Nick,VH1)

Ama halk seviyorsa içeriği değiştirecek ama ayrı bir kanal açacak.Fox gibi Fox ila Fox Life,FX alakası var mı yok.Bir kanalda büyük kısma diğerleri orjinal kısıma hitap ediyor.Fox(Fox Life,Fx),Doğuş Grubu(NTV,NTV Spor,CNBC-e,e2,HDen),Nat Geo ve Disney tv'de olmasa farklı kesime hitap eden kanal kalmayacak
    Konu NeRoMaN tarafından (10-02-2011 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri