Yenisi çok güzel degişmese tabi
Evet Bu Yeni Yayın İçeriği Daha Guzel
Hayır Eski Yayın İçeriği Daha Guzeldi
Yenisi çok güzel degişmese tabi
Bende begeniyorum cok iyi oluyor yenilik daima iyidir...
arkadaşlar benim yorumum tv lerin sürekli magazinleştiği yönünde ve bunu doğru bulmuyorum.Önceden en azında prime time larda yabancı sinemalar,güncel programlar vs yayınlanırdı. Şimdi ise tamamen dizlier,sabah programlarını anımsatan,bbg evleri,yemek programları kısacası televole kültürü hakim. Evet her şey reytinge göre,bunlar ilgi çekiyor halkımız tarafından. Fakat birazda insanları eğitici programlar eklenmeli belgeseller vs. Çok izleneceğini bilinse +18 yayın mı yapılacak. Her şey kara odaklı durumda.
Yabancı şirketler olmasa sürünüyor durumda olacağız.Belgesel,müzik,genç,çocuk(yerli kanallarımızın çocuk kanalları diğer ülkelerin Baby Tvsi),Dizi ve zerre kadar kalite göremeyeceğiz.Bizim düşmanızmız biziz diğer ülkeler değil.Gelişmemekte yeminliyiz.Diğer ülkelere bakıyorum belgesellere Nat Geo'da uzaya çıkmışlar,Disney'e bakıyorum doğru düzgün gençlik dizileri ve TRT Çocuk'a bakıyoruz gençlere özel Gece bahçesi,müzik kanallarına bakıyorum yerli pop ve rap ve tekno.Şimdiki gençlerin çoğu Apaçisiymiş,Rap'ıymış geliyor bana bebek ninnisi gibi geliyor bence gençlim sonuçta Rock kanalı yok.TNT gibi yabancı dizi yayınlayan kanal yok,hepsi birbirine benziyor(CNBC-e,e2,Fx dışında).Aynısı tıpkı çamaşır,bulaşık makinesinden farkımız yok çamaşır makinesi çamışır yıkar,bizde Tv'de aynı şeyleri izleriz.
Halk sevse de istatislikler bu.Kalite,farklılık ve orjinallik yok.Atalarımız bir çığır açıp,kapatmışı ama şimdi yabancılar tarafından özenti olarak görülüyoruz.Kaliteye özenmek yerine reyting'e özeniyorlar.Halkta bu duruma alışık bu duruma.Zevk ve alışma meselesi sonuçta.
Konu NeRoMaN tarafından (10-02-2011 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.
eski filmleri daha güzeldi sanki
teşekkürşerr
bence tnt şu anda çoğu kanaldan güzel yayın yapıyor
Yeni yenidir Eskiye Rağbet Olsa Bit Pazarına Nur Yağardı Derler.
bencede güzel olmuş
Eskisi daha ciddi idi.
Yenisi daha çok ; reklama, kadın eğlencelerine ve shov programlarına
önem veriyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri