REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: TNT Kanalının Yeni İçerigini Nasıl Buldunuz?

Katılımcı sayısı
362. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Bu Yeni Yayın İçeriği Daha Guzel

246 67.96%
  • Hayır Eski Yayın İçeriği Daha Guzeldi

116 32.04%
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
61 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: TNT Kanalının Yeni İçerigini Nasıl Buldunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yenisi çok güzel degişmese tabi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende begeniyorum cok iyi oluyor yenilik daima iyidir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar benim yorumum tv lerin sürekli magazinleştiği yönünde ve bunu doğru bulmuyorum.Önceden en azında prime time larda yabancı sinemalar,güncel programlar vs yayınlanırdı. Şimdi ise tamamen dizlier,sabah programlarını anımsatan,bbg evleri,yemek programları kısacası televole kültürü hakim. Evet her şey reytinge göre,bunlar ilgi çekiyor halkımız tarafından. Fakat birazda insanları eğitici programlar eklenmeli belgeseller vs. Çok izleneceğini bilinse +18 yayın mı yapılacak. Her şey kara odaklı durumda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ulasoc Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar benim yorumum tv lerin sürekli magazinleştiği yönünde ve bunu doğru bulmuyorum.Önceden en azında prime time larda yabancı sinemalar,güncel programlar vs yayınlanırdı. Şimdi ise tamamen dizlier,sabah programlarını anımsatan,bbg evleri,yemek programları kısacası televole kültürü hakim. Evet her şey reytinge göre,bunlar ilgi çekiyor halkımız tarafından. Fakat birazda insanları eğitici programlar eklenmeli belgeseller vs. Çok izleneceğini bilinse +18 yayın mı yapılacak. Her şey kara odaklı durumda.
    Yabancı şirketler olmasa sürünüyor durumda olacağız.Belgesel,müzik,genç,çocuk(yerli kanallarımızın çocuk kanalları diğer ülkelerin Baby Tvsi),Dizi ve zerre kadar kalite göremeyeceğiz.Bizim düşmanızmız biziz diğer ülkeler değil.Gelişmemekte yeminliyiz.Diğer ülkelere bakıyorum belgesellere Nat Geo'da uzaya çıkmışlar,Disney'e bakıyorum doğru düzgün gençlik dizileri ve TRT Çocuk'a bakıyoruz gençlere özel Gece bahçesi,müzik kanallarına bakıyorum yerli pop ve rap ve tekno.Şimdiki gençlerin çoğu Apaçisiymiş,Rap'ıymış geliyor bana bebek ninnisi gibi geliyor bence gençlim sonuçta Rock kanalı yok.TNT gibi yabancı dizi yayınlayan kanal yok,hepsi birbirine benziyor(CNBC-e,e2,Fx dışında).Aynısı tıpkı çamaşır,bulaşık makinesinden farkımız yok çamaşır makinesi çamışır yıkar,bizde Tv'de aynı şeyleri izleriz.

Halk sevse de istatislikler bu.Kalite,farklılık ve orjinallik yok.Atalarımız bir çığır açıp,kapatmışı ama şimdi yabancılar tarafından özenti olarak görülüyoruz.Kaliteye özenmek yerine reyting'e özeniyorlar.Halkta bu duruma alışık bu duruma.Zevk ve alışma meselesi sonuçta.
    Konu NeRoMaN tarafından (10-02-2011 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski filmleri daha güzeldi sanki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürşerr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence tnt şu anda çoğu kanaldan güzel yayın yapıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni yenidir Eskiye Rağbet Olsa Bit Pazarına Nur Yağardı Derler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede güzel olmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood tnt anket değerl.

Eskisi daha ciddi idi.
    Yenisi daha çok ; reklama, kadın eğlencelerine ve shov programlarına
    önem veriyor

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri