Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Büyük Geçmiş Olsun.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Büyük Geçmiş Olsun.....

Büyük Geçmiş Olsun Kardeşlerim inanın çok üzüldüm forumu takip ettiğim kadarıyla çok iyi gidiyordu forum herzamam kurulur ama o kadar emek boşuna gitmiş aynısı benim başıma gelmişti ...

birazdaha dikkatli olmak lazım....

herkeze kolay gelsin umarım bu forum eskisinden daha iyi olacak...

saygılarımla...@VTS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi onca emek boşamı gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bende çok üzüldüm hayırlısı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iç sorma vts ustam versiyon hatasına kurban gittik firmada yedek almamış başımıza bu geldi artık sorun yaşanmaz buna garanti veriyorum

saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    iç sorma vts ustam versiyon hatasına kurban gittik firmada yedek almamış başımıza bu geldi artık sorun yaşanmaz buna garanti veriyorum

saygılarımla

güzel kardeşim bu vBulletin çok tehlikeli valla hata yapmayacaksın yaptıgın an herşey sıfır oluyor bende çok dikkatli davranıyorum artık zaten biliyorsun forumun iş yapması için ilgilenmek lazım tekrar başa dönmek çok zor oluyor ama inanıyorum sizin çıkışınız kolay olacaktır...;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vts Nickli Üyeden Alıntı
    güzel kardeşim bu vBulletin çok tehlikeli valla hata yapmayacaksın yaptıgın an herşey sıfır oluyor bende çok dikkatli davranıyorum artık zaten biliyorsun forumun iş yapması için ilgilenmek lazım tekrar başa dönmek çok zor oluyor ama inanıyorum sizin çıkışınız kolay olacaktır...;)
    tek temennimiz bu sagolun varolun tüm dostlara tekrardan teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kısa sürede petekler örüldü bile, şimdi tüm arıların hep birlikte bal yapma zamanı. Olan olmuş, geriye dönüş yok sanırım. Kısa sürede oldukça mesafe alınmıştı. Nazara geldik. Ama bu gidişle inşallah en kısa sürede mesafe kapatılacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dualarınız yeter saolun arkadaşlar :sadd: forum oturmaya başladı eskşden alıştıgınız tum özellikler eklencektir merak etmeyiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herşeyin bir telafisi vardır.bizde tekrar cok calışıp forumumuzu eski haline elbirligi ile getirecegiz.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri