Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Büyük Geçmiþ Olsun.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Büyük Geçmiþ Olsun.....

Büyük Geçmiþ Olsun Kardeþlerim inanýn çok üzüldüm forumu takip ettiðim kadarýyla çok iyi gidiyordu forum herzamam kurulur ama o kadar emek boþuna gitmiþ aynýsý benim baþýma gelmiþti ...

birazdaha dikkatli olmak lazým....

herkeze kolay gelsin umarým bu forum eskisinden daha iyi olacak...

saygýlarýmla...@VTS

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þimdi onca emek boþamý gitti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla bende çok üzüldüm hayýrlýsý olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iç sorma vts ustam versiyon hatasýna kurban gittik firmada yedek almamýþ baþýmýza bu geldi artýk sorun yaþanmaz buna garanti veriyorum

saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý
    iç sorma vts ustam versiyon hatasýna kurban gittik firmada yedek almamýþ baþýmýza bu geldi artýk sorun yaþanmaz buna garanti veriyorum

saygýlarýmla

güzel kardeþim bu vBulletin çok tehlikeli valla hata yapmayacaksýn yaptýgýn an herþey sýfýr oluyor bende çok dikkatli davranýyorum artýk zaten biliyorsun forumun iþ yapmasý için ilgilenmek lazým tekrar baþa dönmek çok zor oluyor ama inanýyorum sizin çýkýþýnýz kolay olacaktýr...;)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý vts Nickli Üyeden Alýntý
    güzel kardeþim bu vBulletin çok tehlikeli valla hata yapmayacaksýn yaptýgýn an herþey sýfýr oluyor bende çok dikkatli davranýyorum artýk zaten biliyorsun forumun iþ yapmasý için ilgilenmek lazým tekrar baþa dönmek çok zor oluyor ama inanýyorum sizin çýkýþýnýz kolay olacaktýr...;)
    tek temennimiz bu sagolun varolun tüm dostlara tekrardan teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

geçmiþ olsun

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kýsa sürede petekler örüldü bile, þimdi tüm arýlarýn hep birlikte bal yapma zamaný. Olan olmuþ, geriye dönüþ yok sanýrým. Kýsa sürede oldukça mesafe alýnmýþtý. Nazara geldik. Ama bu gidiþle inþallah en kýsa sürede mesafe kapatýlacaktýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dualarýnýz yeter saolun arkadaþlar :sadd: forum oturmaya baþladý eskþden alýþtýgýnýz tum özellikler eklencektir merak etmeyiniz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Herþeyin bir telafisi vardýr.bizde tekrar cok calýþýp forumumuzu eski haline elbirligi ile getirecegiz.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri