REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Luxsat KOD Downloader 3.0 ( Son sürüm ) + Türkçe! | anında tps , polsat , premiere OK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Luxsat KOD Downloader 3.0 ( Son sürüm ) + Türkçe! | anında tps , polsat , premiere OK

evet arkadaşlar bu *** aracı ile tüm ***ler update! benim favori *** updatemdir türkçeleştirme bana aittir.. alttaki dosyayı indirip Var/Tuxbox/Pluginin içine Yollayın.. ve Chmod değerini 755 yapın

Ve sarı tuştan luxsat downloader 3.0 | turkce yi bulup kullanın

NOT: Her imaja olur ister pli kullanın ister gemini veya nabilo tüm imajlara oluyor.
    en güzel *** güncelleme pluginidir. Anında TPS yi auto yapıyor ve onla beraber absatta auto oluyor ve polsat ve premiereyide ben bu *** pluginini D+ yı auto yaptığı için yükledim ama D+larda Nagra 3 e geçtiler.. Seca sistemi ile açılıyorlar.. ve seca sistemi ***ide yok!..
    söyleyeceklerim bu kadar yukarıdaki dediklerimi yaparak plugini yükleyin ve kullanın.

Yorumlarınızı Bekliyorum

İyi Seyirler...

Meraklı1 arkadaşımıza çalışması icin teşkkür ederiz ellerine saglık.

Konu DEJAVU®42 tarafından (16-05-2008 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta bu skystar için dimi dvbdream kulanıyom zip ten çıkarıp Pluginin
    atsak yeterlimi selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta bu skystar için dimi dvbdream kulanıyom zip ten çıkarıp Pluginin
    atsak yeterlimi selamlar

arkadaşım bu dreamboxlar icin bir keybulma programı skstarda denemedim ama skystar plugine atarsan deneyebilirsin suan dramboxta keyler sorunsuz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ellerine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu pluginsi ben verdim bir forumda @DEJAVU®42 arkadaşımızda paylaşmış.. ne diyelim paylaşım için teşekkürler..

İyi çalışmalar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı meraklı1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu pluginsi ben verdim bir forumda @DEJAVU®42 arkadaşımızda paylaşmış.. ne diyelim paylaşım için teşekkürler..

İyi çalışmalar..
    bak arkadaşım bir mesajın altını oku alıntıdır yazıyor.. bunu görmüşündür sanırım iki ben bunu senden almadım yani meraklı nickli birinden almadım kimden aldıgımı iyi biliyorum oda ayrı bir konu benim arkadaşımdır. ona saygımdan dolayı alıntıdır. ibaresini düşmüşüm oraya ama sen böyle ben bir yerde verdim olmaz senin nickini hic bir yerde görmedim duymadım neyse saygılar belki sen bizden alıp vermişindir nereye verdiysen :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bak arkadaşım bir mesajın altını oku alıntıdır yazıyor.. bunu görmüşündür sanırım iki ben bunu senden almadım yani meraklı nickli birinden almadım kimden aldıgımı iyi biliyorum oda ayrı bir konu benim arkadaşımdır. ona saygımdan dolayı alıntıdır. ibaresini düşmüşüm oraya ama sen böyle ben bir yerde verdim olmaz senin nickini hic bir yerde görmedim duymadım neyse saygılar belki sen bizden alıp vermişindir nereye verdiysen :49: :49:
    gerçekten ben yaptım ayrıca tüm cümleler bana ait orada şimdi link verirdim ama reklam olacak o yüzden ve bu başlığı görünce bu benim konum dedim o yüzden girdim buraya hatta flashfxpden düzenleyip türkçe yaptığımı bile hatırlıyorum.. neyse tamam bu konuyu fazla uzatmayalım.

size iyi çalışmalar diliyorum..

Saygılar benden @DEJAVU kardeş
    Konu meraklı1 tarafından (15-01-2008 Saat 17:57 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri