dreambox yeþil ýþýkta kaldý açýlmýyor herþeyi denedim dreamup la 10 dan fazla image yüklemiþimdir image normal yükleniyor ama açýlmýyor bana bi yardým edin lütfen
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
dreambox yeþil ýþýkta kaldý açýlmýyor herþeyi denedim dreamup la 10 dan fazla image yüklemiþimdir image normal yükleniyor ama açýlmýyor bana bi yardým edin lütfen
dremup-1.3.3.4 yükle sorun olmaz baþka bir arýza varsa bilemem kolaygelsin
Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...
adaptörun bozuk olma ihtimali yuksek baska ADAPTÖR DENEYIN.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
þimdi deniyorum bakalým
Makinaya kesinlikle dreamup ile orjinal yazýlýmýný yüklerseniz sorun düzelebilir
ayný sorun bende de oldu dreamup ile yazýlým yemiyor.. Adaptör de deðiþtirdim. :/ Baþka bir fikri olan var mý?
Arkadaþlar dreambox 500s cihazým çöktü açýlmýyor, r232 kablosu ile denedim imaj yüklenmiyor. Elimde bir aynýsý daha var kablo bozukmu diye onda denedim ama ona yükleniyor, yardým ederseniz sevinirim
[QUOTE=ibrahjm;592645]Arkadaþlar dreambox 500s cihazým çöktü açýlmýyor, r232 kablosu ile denedim imaj yüklenmiyor. Elimde bir aynýsý daha var kablo bozukmu diye onda denedim ama ona yükleniyor, yardým ederseniz sevinirim[/
Arkadaþým hangi programla yüklemeye çalýþýyorsun onuda belirtirsen sana yardýmcý oluruz. istersen burayý bir kontrol et hepsi var burda. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
benimde ayný sorunum var
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri