Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Park halindeki aracıma böyle çarptı !!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Park halindeki aracıma böyle çarptı !!!

İşyerimde oturyordum vatandaşın biri geldi şuradaki gri araba sizin mi dedi

evet dedim oda azcık sürttüm de dedi geri geri gelirken yan taraftan bir araç daha geçer ama oldu mu oluyor işte

güleyim mi ağlayayım mı arabamın orjınalliği gitti gerçi daha beteri de olabilirdi.

BİN tl ye yakın hasar çıkardılar karşı tarafın sigortasından yapılacak aracım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aman yalçın hocam cana geleceğine mala gelsin boşver hem karşı taraf ödeyecek ,iyiymiş ya ödemeselerdi... bu arada geçmiş olsun:45:

YEKCANAJANS

yahşi cazibe hüzü fon müziği

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Harbiden azıcık sürtmüş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yine dürüst birisiymiş vurup gidebilirdi adam ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adam kaçmamış, gelmiş sölemiş.
    Adammış..

Geçmiş olsun usta..

Dün metris cezaevinin önünde park etmiş yeni bi renault megan vardı,
    tofaş şahin öyle bir girmişki arabaya, bagaj kapağını ile sökmüş...
    Duran arabayada vuruluyo işte..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun usta valla ayda bir benim park halindeki aracımı da sürtüyorlar.bereket seninkiler çarptım diye gelmiş söylemiş.güvenlik kamerası olmasa yanmıştım. bir tanesi dükkanımın yakınında oturuyor geceden sürtmüş geçmiş sabah farkettim.gece kayıtlarına bir baktım vatandaşın umurunda bile değil adam arabadan bile inmemiş. öğlene doğru dükkanın yanına park etmeye çalışıyor,yanına gittim bir şey söyleyecek mi diye yok adam gamsızın teki. usta akşam arabanın birine sürttün mü senin araban çizilmiş dedim.yok önceden olmuştur dedi dükkanın önünden çanak ayağı aldım adamı elimden zor aldılar neyse polis falan geldi. durumu anlattım adam inkar ediyor, güvenlik kamerasını polise gösterince iş değişti.arabasında ne kasko ne siğorta var günü dolmuş. çatır çatır parasını aldım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yekcanajans Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    [B]aman yalçın hocam cana geleceğine mala gelsin boşver hem karşı taraf ödeyecek ,iyiymiş ya ödemeselerdi... bu arada geçmiş olsun:45:
    Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Harbiden azıcık sürtmüş.
    Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yine dürüst birisiymiş vurup gidebilirdi adam ...
    Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adam kaçmamış, gelmiş sölemiş.
    Adammış..Geçmiş olsun usta..Dün metris cezaevinin önünde park etmiş yeni bi renault megan vardı,tofaş şahin öyle bir girmişki arabaya, bagaj kapağını ile sökmüş..Duran arabayada vuruluyo işte..
    Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Geçmiş olsun
    teşekkürler arkadaşalar

evet çarpan kişi gelip söylemese kaskoyu deldirecektik boşuna çarpan kişi tutanağada yazdı zaten suç bende bana aittir dalgınlığıma geldi diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cellini Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    geçmiş olsun usta valla ayda bir benim park halindeki aracımı da sürtüyorlar.bereket seninkiler çarptım diye gelmiş söylemiş.güvenlik kamerası olmasa yanmıştım. bir tanesi dükkanımın yakınında oturuyor geceden sürtmüş geçmiş sabah farkettim.gece kayıtlarına bir baktım vatandaşın umurunda bile değil adam arabadan bile inmemiş. öğlene doğru dükkanın yanına park etmeye çalışıyor,yanına gittim bir şey söyleyecek mi diye yok adam gamsızın teki. usta akşam arabanın birine sürttün mü senin araban çizilmiş dedim.yok önceden olmuştur dedi dükkanın önünden çanak ayağı aldım adamı elimden zor aldılar neyse polis falan geldi. durumu anlattım adam inkar ediyor, güvenlik kamerasını polise gösterince iş değişti.arabasında ne kasko ne siğorta var günü dolmuş. çatır çatır parasını aldım.
    arkadaş sağol geçmiş olsun dileğin içinde senin olayın da ayda bir çarpıyorlar demişşin ya daha emniyetli bir yere koysan yazık arabay valla
    ve aman bi sinirle kafa patlatırsın durduk yere zararlı sen olursun sinirlere hakim :45: olmak lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

En azından karşı taraf ödeyecek ondan önemlisi adam kaçabilirdi,kaçmamış gelmiş söylemiş.Bu devirde böyle dürüstlük olmaz.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri