Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Park halindeki aracıma böyle çarptı !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    En azından karşı taraf ödeyecek ondan önemlisi adam kaçabilirdi,kaçmamış gelmiş söylemiş.Bu devirde böyle dürüstlük olmaz.
    bugun öğrendiğim bir bilgi arabaya sürten kişi 25 metre ilerimdeki markete mal bırakan toptancı market komşumda özür diledi durdu insanlık dürüstlük bitmemiş olması güzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekten böyle dürüst insanlar azaldı şansın varmış olmasa iyimiş ama bazen böyle dalgınlıkla kazalar olabiliyor banada böyle birisi park ettiğim yerde geri manavrada çarpmış kim oldugu belli değil ertesi günü gördüm inadımdan bende 4 ay yaptırmadan binmiştim geçmiş olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KIş günü yerde kar var arabayı evimin önündeki kaldırıma park ettim.Evimin önünden geçen yol uçsuz bucaksız bir yol.Sabah bir kalktım arabanın sag arka kapı tammamen göçmüş.Geceden biri arabası kaydırıp sağ arka kapıya geçirmiş.Normalde uğraşsan olmaz.Baktım fren izleri falan tabi yol buzlu olunca vurmuş Tabi kapının parası bizden çıktı.Cana geleceğine mala gelsinde... yinede Allah esirgesin böyle durumları,İnsanın canı acayip sıkılıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bugun öğrendiğim bir bilgi arabaya sürten kişi 25 metre ilerimdeki markete mal bırakan toptancı market komşumda özür diledi durdu insanlık dürüstlük bitmemiş olması güzel
    Öncelikle geçmiş olsun. Dürüst bir adam bulmuş seni. Valla arabamın etrafındaki göçükleri düzeltmekten arkadaşlarım kaportacıda olsa gına geldi. Vuranlarda arabanın benim olduğunu bilen insanlar tabiki...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tekrardan teşekkürler arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için

eksper arabyı gördü kaporta doğrultma için 275, boya için 275 kapı cam sökme takma 60, kapı üstü koruma şeriti 40 kilit falan vs toplamında 800 gibi rakam yazdığını gördüm dosyada
    benimde bi huyum var arabanın bi yeri yamuk olması hiç hoşuma gitmiyor bir an önce yapılsın isterim. bakalım tramerden ne zaman çıkacak dosya

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri