Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Park halindeki aracýma böyle çarptý !!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Park halindeki aracýma böyle çarptý !!!

Ýþyerimde oturyordum vatandaþýn biri geldi þuradaki gri araba sizin mi dedi

evet dedim oda azcýk sürttüm de dedi geri geri gelirken yan taraftan bir araç daha geçer ama oldu mu oluyor iþte

güleyim mi aðlayayým mý arabamýn orjýnalliði gitti gerçi daha beteri de olabilirdi.

BÝN tl ye yakýn hasar çýkardýlar karþý tarafýn sigortasýndan yapýlacak aracým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aman yalçýn hocam cana geleceðine mala gelsin boþver hem karþý taraf ödeyecek ,iyiymiþ ya ödemeselerdi... bu arada geçmiþ olsun:45:

YEKCANAJANS

yahþi cazibe hüzü fon müziði

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Harbiden azýcýk sürtmüþ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yine dürüst birisiymiþ vurup gidebilirdi adam ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adam kaçmamýþ, gelmiþ sölemiþ.
    Adammýþ..

Geçmiþ olsun usta..

Dün metris cezaevinin önünde park etmiþ yeni bi renault megan vardý,
    tofaþ þahin öyle bir girmiþki arabaya, bagaj kapaðýný ile sökmüþ...
    Duran arabayada vuruluyo iþte..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Geçmiþ olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

geçmiþ olsun usta valla ayda bir benim park halindeki aracýmý da sürtüyorlar.bereket seninkiler çarptým diye gelmiþ söylemiþ.güvenlik kamerasý olmasa yanmýþtým. bir tanesi dükkanýmýn yakýnýnda oturuyor geceden sürtmüþ geçmiþ sabah farkettim.gece kayýtlarýna bir baktým vatandaþýn umurunda bile deðil adam arabadan bile inmemiþ. öðlene doðru dükkanýn yanýna park etmeye çalýþýyor,yanýna gittim bir þey söyleyecek mi diye yok adam gamsýzýn teki. usta akþam arabanýn birine sürttün mü senin araban çizilmiþ dedim.yok önceden olmuþtur dedi dükkanýn önünden çanak ayaðý aldým adamý elimden zor aldýlar neyse polis falan geldi. durumu anlattým adam inkar ediyor, güvenlik kamerasýný polise gösterince iþ deðiþti.arabasýnda ne kasko ne siðorta var günü dolmuþ. çatýr çatýr parasýný aldým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yekcanajans Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    [B]aman yalçýn hocam cana geleceðine mala gelsin boþver hem karþý taraf ödeyecek ,iyiymiþ ya ödemeselerdi... bu arada geçmiþ olsun:45:
    Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Harbiden azýcýk sürtmüþ.
    Alýntý hilmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yine dürüst birisiymiþ vurup gidebilirdi adam ...
    Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    adam kaçmamýþ, gelmiþ sölemiþ.
    Adammýþ..Geçmiþ olsun usta..Dün metris cezaevinin önünde park etmiþ yeni bi renault megan vardý,tofaþ þahin öyle bir girmiþki arabaya, bagaj kapaðýný ile sökmüþ..Duran arabayada vuruluyo iþte..
    Alýntý veyselbakan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Geçmiþ olsun
    teþekkürler arkadaþalar

evet çarpan kiþi gelip söylemese kaskoyu deldirecektik boþuna çarpan kiþi tutanaðada yazdý zaten suç bende bana aittir dalgýnlýðýma geldi diye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cellini Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    geçmiþ olsun usta valla ayda bir benim park halindeki aracýmý da sürtüyorlar.bereket seninkiler çarptým diye gelmiþ söylemiþ.güvenlik kamerasý olmasa yanmýþtým. bir tanesi dükkanýmýn yakýnýnda oturuyor geceden sürtmüþ geçmiþ sabah farkettim.gece kayýtlarýna bir baktým vatandaþýn umurunda bile deðil adam arabadan bile inmemiþ. öðlene doðru dükkanýn yanýna park etmeye çalýþýyor,yanýna gittim bir þey söyleyecek mi diye yok adam gamsýzýn teki. usta akþam arabanýn birine sürttün mü senin araban çizilmiþ dedim.yok önceden olmuþtur dedi dükkanýn önünden çanak ayaðý aldým adamý elimden zor aldýlar neyse polis falan geldi. durumu anlattým adam inkar ediyor, güvenlik kamerasýný polise gösterince iþ deðiþti.arabasýnda ne kasko ne siðorta var günü dolmuþ. çatýr çatýr parasýný aldým.
    arkadaþ saðol geçmiþ olsun dileðin içinde senin olayýn da ayda bir çarpýyorlar demiþþin ya daha emniyetli bir yere koysan yazýk arabay valla
    ve aman bi sinirle kafa patlatýrsýn durduk yere zararlý sen olursun sinirlere hakim :45: olmak lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

En azýndan karþý taraf ödeyecek ondan önemlisi adam kaçabilirdi,kaçmamýþ gelmiþ söylemiþ.Bu devirde böyle dürüstlük olmaz.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri