ERTAN BiLGiSAYAR
Eğer Bakırköy civarında iseniz bizi arayın 30 dakika içinde servis elemanlarımızı size yollayalım sorunu yerinde sizi yormadan biz çözelim
Servis ücretimiz 50TL'dir
0212 547 24 37
Sizde arayın yerinde teknik servis hizmetimizden yararlanın. Bir telefon kadar yakınız.
Bakırköy civarında adım adım bilgisayarcı aramayın..!
Ertan Notebook bilgisayar olarak bu sektörde yerini almış olan firmamız kısa zaman da verdiğimiz kaliteli hizmet sayesinde siz değerli müşterilerimizin güvenini kazanmış bulunmaktayız. Bilgisayar konusunda uzman bir kadro ve güler yüzlü personellerle hizmet vermekteyiz. Bilgisayarlarınızın her türlü sorununa çözüm olmaktayız.
Kişisel veya kurumsal, her marka ve model bilgisayarlarınızın tamiri ve parça değişimi yapmaktayız.
Verdiğimiz hizmetlerin arkasında durarak en ufak bir sorununuz olduğu zaman yine yanınızdayız. Gözünüz gibi baktığınız bilgisayarlarınızı, arızalandığı zaman emin ellere teslim etmek istiyorsanız Ertan bilgisayar olarak sizlerin hizmetindeyiz. Gözünüz arkada kalmadan bize güvenebilir, kaliteli hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Bir telefonunuz ile yanınızdayız.
Servisimizden memnun kalmazsanız ücretinizi 3 iş günü içinde iade garantisi veriyoruz.
VERDİĞİMİZ HİZMETLERİMİZDEN BAZILARI
Bilgisayar teknik servisi
Notebook tamiri
Web tasarımı
Yıllık bakım anlaşması
Network kurulumu
Network (ağ) kablolama hizmeti
Kamera sistemleri & teknik servis
Web hosting hizmeti
Domain (alan adı) tescil hizmeti
Bilgisayar ve donanım satışı
Multimedi CD/DVD tasarımı
Portal kurulumu ve yönetim yazılımı
Arama motoru optimizasyonu
İşletim sistemleri bakımı, yedeklenmesi, yeniden yüklenmesi işlemleri
Sunucu işletim sistemleri kurulumu, işletimi, yedeklenmesi işlemleri
Ağ (Network)kurulumu ve işletimi
Adls modem kablolu ve kablosuz kurulumları
Yıllık bakım anlaşmaları ile yerinde servis ve bakım işlemleri
Kablosuz ağ kurulumu, yönetimi
UTM, Firewall ve benzeri güvenlik duvarlarının kurulumu ile kurumsal güvenlik
Server Konsolidasyonu ve Storage
Backup ve Arşivleme Çözümleri
İş Sürekliliği Yönetimi ve Data Center Çözümleri
Dış Kaynak Kullanımı ve Barındırma
İşletim sistemi kurulumu unix,novell,win9x,xp,vista,windows7,mac/os snow leopard,server 2008(Exchange,isa server kurulumu)
0212 547 24 37
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yer imleri