ERTAN BiLGiSAYAR
Eðer Bakýrköy civarýnda iseniz bizi arayýn 30 dakika içinde servis elemanlarýmýzý size yollayalým sorunu yerinde sizi yormadan biz çözelim
Servis ücretimiz 50TL'dir
0212 547 24 37
Sizde arayýn yerinde teknik servis hizmetimizden yararlanýn. Bir telefon kadar yakýnýz.
Bakýrköy civarýnda adým adým bilgisayarcý aramayýn..!
Ertan Notebook bilgisayar olarak bu sektörde yerini almýþ olan firmamýz kýsa zaman da verdiðimiz kaliteli hizmet sayesinde siz deðerli müþterilerimizin güvenini kazanmýþ bulunmaktayýz. Bilgisayar konusunda uzman bir kadro ve güler yüzlü personellerle hizmet vermekteyiz. Bilgisayarlarýnýzýn her türlü sorununa çözüm olmaktayýz.
Kiþisel veya kurumsal, her marka ve model bilgisayarlarýnýzýn tamiri ve parça deðiþimi yapmaktayýz.
Verdiðimiz hizmetlerin arkasýnda durarak en ufak bir sorununuz olduðu zaman yine yanýnýzdayýz. Gözünüz gibi baktýðýnýz bilgisayarlarýnýzý, arýzalandýðý zaman emin ellere teslim etmek istiyorsanýz Ertan bilgisayar olarak sizlerin hizmetindeyiz. Gözünüz arkada kalmadan bize güvenebilir, kaliteli hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Bir telefonunuz ile yanýnýzdayýz.
Servisimizden memnun kalmazsanýz ücretinizi 3 iþ günü içinde iade garantisi veriyoruz.
VERDÝÐÝMÝZ HÝZMETLERÝMÝZDEN BAZILARI
Bilgisayar teknik servisi
Notebook tamiri
Web tasarýmý
Yýllýk bakým anlaþmasý
Network kurulumu
Network (að) kablolama hizmeti
Kamera sistemleri & teknik servis
Web hosting hizmeti
Domain (alan adý) tescil hizmeti
Bilgisayar ve donaným satýþý
Multimedi CD/DVD tasarýmý
Portal kurulumu ve yönetim yazýlýmý
Arama motoru optimizasyonu
Ýþletim sistemleri bakýmý, yedeklenmesi, yeniden yüklenmesi iþlemleri
Sunucu iþletim sistemleri kurulumu, iþletimi, yedeklenmesi iþlemleri
Að (Network)kurulumu ve iþletimi
Adls modem kablolu ve kablosuz kurulumlarý
Yýllýk bakým anlaþmalarý ile yerinde servis ve bakým iþlemleri
Kablosuz að kurulumu, yönetimi
UTM, Firewall ve benzeri güvenlik duvarlarýnýn kurulumu ile kurumsal güvenlik
Server Konsolidasyonu ve Storage
Backup ve Arþivleme Çözümleri
Ýþ Sürekliliði Yönetimi ve Data Center Çözümleri
Dýþ Kaynak Kullanýmý ve Barýndýrma
Ýþletim sistemi kurulumu unix,novell,win9x,xp,vista,windows7,mac/os snow leopard,server 2008(Exchange,isa server kurulumu)
0212 547 24 37
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri