REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 'Pes' Dedirten Olay!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 'Pes' Dedirten Olay!

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'da Meydana Gelen Olay Görenleri Şaşkına Çevirdi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ilçesinde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. önünde meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma yapan trafik ekipleri, 2 araca çarpan sürücünün 30 yıldır ehliyetsiz araç kullandığını ögrenince şaşkına döndü. Polisin şaşkınlığı, kaza yapan kamyonetin hacizli, trafik sigartasının olmadığı, frenlerinin de arızalı olduğunun ortaya çıkmasıyla daha da artarken, aracı yıllardır ehliyetsiz kullanan 60 yaşındaki Muzaffer Avcı, "Bugüne kadar bana ehliyet hiç lazım olmadı ki" dedi.

Polisin yanı sıra duyanları da şaşkına çeviren olayın ortaya çıkmasını neden olan kaza dün akşam saatlerinde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ilçe Merkezi Ada Caddesi'nde, İlçe Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. önünde meydana geldi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ilçesine bir ziyaret için geldiği belirlenen Zeki Altın, 34 EOA 25 plakalı otomobil ile İlçe Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. önünde durarak nöbetçi polise otoyola nasıl çıkılacağını sordu. Aynı anda İsmail Göl yönetimindeki54 TP 820 minibüs, yol daralınca durmak zorunda kaldı. Bu sırnada Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nın Güzlek Köyü'nde oturan Muzaffer Avcı yönetimindeki 54 KF 425 plakalı kamyonet yol kenarındaki 2 araca çarptı30 YIL EHLİYET SORAN OLMAMIŞ

Kazada 3 araçta da maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrası trafik polisleri sürücülerin evraklarını isteyince, kamyonet sürücüsü Muzaffer Avcı köyden aracın frenlerini yaptırmak için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ya geldiğini belirterek , "Benim ehliyetim yok" dedi. Aracın ruhsatının incelendiğinde de hacizli ve yakalamalı olduğu, trafik sigortası ve muayenesinin de olmadığı ortaya çıktı. Trafik polislerinin, "Peki sen ehliyetsiz olarak bu kamyoneti nasıl kullanıyorsun?" sorusuna ise, dağ köyünde yaşadığını belirten Muzaffer Avcı, "30 yıldır araba kullanıyorum. Ama bugüne kadar bana ehliyet hiç lazım olmadı. Belki soran olmadığı için almadım. Bizim o taraflar dağ köyü olduğu için sakin olur" dedi.

'YARADANA SIĞINDIM YOLA ÇIKTIM'

Kamyonet sürücüsü Muzaffer Avcı, "Sanayide frenleri yaptırdıktan sonra sigorta ve muayenemi de yaptıracaktım" derken, polislerin "Böyle yola çıkılır mı?" sorusuna ise, "Yaradan'a sığındım yola çıktım " cevabını verdi.

Polis ekibi kamyoneti trafikten men ederken, ehliyetsiz sürücüyü de adliyeye sevk etti.

Alaatttin ONUR- AKYAZI- Sakarya- DHA (Doğan Haber Ajansı) 22 dakika önce..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burası turkiye.))))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burası Türkiye olur böyle şeyler

YEKCANAJANS

yahşi cazibe hüzü fon müziği

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buda bişeymi yakın çevremde aynısı var adam ehliyetsiz ve türkçesi çok zayıf olamsına rağmen nerdeyse 30 yıldır ehliyetsiz araba kullanıyor,geçen bana geldi bre tarfik jandarma falan seni yakalamıyormu diye sordum, yakalıyor abi dedi ama bırakıyor sonra dedi bana ama en son ehliyetsiz araba kullanmaktan ve çam ağacı kesip arabanın arkasına atıp eve götürmek istediğinde polis onu durdurmuş ve kaçak ağaç kesimi ile ehliyetsiz araba kullanmaktan arabayı bağlamışlar arabanında ne sigortası nede muayenesi nede bandrol pulu kesilmemiş diye arabayı bağlayıp 2 milyarda ceza yatırmış şimdide arabayı almış yeni ehliyetsiz kullanıyor bre ehliyet almıyacanmı diye sordum yok abi zaten yaşım 50 oldu geçti dedi bana bu yaştan sonra ne ehliyeti gözlerimde çok zayıf dedi bana biraz uzaktan bir yazıyı okumasu-ını istedim kaş göz çıkararak heceleyerek zorla okuyabildi yani kısacası ehliyet kesinlikle alamaz ve halen arabaya kullanmaya devam ediyor hadi hayırlısı allah kazasız belasız eylesin. Hayır yani çarpacağı insanları düşünüyorum onların suçu ne yazık ne diyelim burası türkiye selametle
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri