buda bişeymi yakın çevremde aynısı var adam ehliyetsiz ve türkçesi çok zayıf olamsına rağmen nerdeyse 30 yıldır ehliyetsiz araba kullanıyor,geçen bana geldi bre tarfik jandarma falan seni yakalamıyormu diye sordum, yakalıyor abi dedi ama bırakıyor sonra dedi bana ama en son ehliyetsiz araba kullanmaktan ve çam ağacı kesip arabanın arkasına atıp eve götürmek istediğinde polis onu durdurmuş ve kaçak ağaç kesimi ile ehliyetsiz araba kullanmaktan arabayı bağlamışlar arabanında ne sigortası nede muayenesi nede bandrol pulu kesilmemiş diye arabayı bağlayıp 2 milyarda ceza yatırmış şimdide arabayı almış yeni ehliyetsiz kullanıyor bre ehliyet almıyacanmı diye sordum yok abi zaten yaşım 50 oldu geçti dedi bana bu yaştan sonra ne ehliyeti gözlerimde çok zayıf dedi bana biraz uzaktan bir yazıyı okumasu-ını istedim kaş göz çıkararak heceleyerek zorla okuyabildi yani kısacası ehliyet kesinlikle alamaz ve halen arabaya kullanmaya devam ediyor hadi hayırlısı allah kazasız belasız eylesin. Hayır yani çarpacağı insanları düşünüyorum onların suçu ne yazık ne diyelim burası türkiye selametle