arkadaslar ben bu yazıyı okuyunca tuylerim diken diken oldu ve paylaştım.lutfen siyaset yapmayalım hoşlanmıyorum siyasi yazılardan kavgalardan.konuya yorum yazmak i,steyenler yazsın ama siyateseti sokmadan lütfen!!!
arkadaslar ben bu yazıyı okuyunca tuylerim diken diken oldu ve paylaştım.lutfen siyaset yapmayalım hoşlanmıyorum siyasi yazılardan kavgalardan.konuya yorum yazmak i,steyenler yazsın ama siyateseti sokmadan lütfen!!!
şunu iyi bilelim türk ün türkten başka dostu yok ama bize bütün dünya devletleri düşmanken icimizdeki düşmanlar varya işte onlarda da ha rum dangalağı ha icimizdeki düşmanlar bir farkı varmı bizi bize kırdırmaya calişan dangalklarla bunlar arasında
S.A. KIBRIS MİTİNGİ VE RUMCULAR
Toplumsal var oluş” mitingi tertip etmişler. Güya bir kısım kanunları kınamak istemişler.
Ancak mitingin adından da anlaşılacağı gibi toplumsal var olamayanlar, seçimi kaybedenler, kendilerinin Türklüğünü bir türlü kabul edip hazmedemeyenler, Türkiye Cumhuriyetinin varlığını ve gücünü bir türlü kabul edemeyenler bu mitingde buluştular.
Rumların kullandığı bayrağı kullandılar.
Bu bayrak altında 1963 ve 1974 yılında Kıbrıslı Türkler katledildi.
Bu bayrak şimdi sadece Rumları temsil ediyor.
Kıbrıs Türkünü temsil eden sadece üzeri çizgili ay yıldızlı bayraktır. Onu kullanmadılar.
Türk bayrağı aynı zamanda Kıbrıs Türkünü de temsil etmektedir. Onu da kullanmadılar.
* * *
Bu mitingi düzenleyenler, Türk milletine ait bir pankart asmadılar.
Kendilerini Türk kabul ettirecek bir slogan göstermediler..
Ama utanmadan Türkçe kullandılar.
* * *
“Ankara, ne paranı, ne paketini ve ne de memurunu istiyoruz.”
“Ayşe’nin parası bitti, tatilde hırsız oldu”
“Ayşe evine dön” “parası bizden”
“Kurtulmak yok, ya hep beraber, ya hiç birimiz”
Aradan yıllar geçtiği için Ayşe ne demektir onu açıklayalım. Barış harekatı başlamadan önce İsviçre’de, Türkiye, Yunanistan ve İngiltere arasında görüşmeler olmuştu. Anlaşma sağlanamayınca Türk dışişleri bakanı şifreli bir telgraf gönderdi. “Ayşe tatile çıksın” dedi. Bu şifre Kıbrıs’a çıkarma yapılsın demekti.
Bu Rum taraflısı mitingcilerin kast ettiği Ayşe, Türk ordusudur.
* * *
Bu mitingi yapan CTP ve yandaşları, 1974 yılında bile Türk ordusu çekilsin diyordu.
Niçin? Çünkü beyinleri insanlığın kardeşliği gibi mantıksız ve asla uygulama sahası bulunmayan bir hayale kapılmışlardı.
M. Ali Talat Cumhurbaşkanı oldu.
Ancak kendisi gibi düşünen komünist Güneyde AKEL partisi iktidar oldu. Ama Kıbrıs Türkünü yine dışladı. Rum çıkarını korudu.
Bunlar hala bunu bile kavrayamadılar.
* * *
Başbakan Erdoğan bunlara sert çıktı. “Besleme” dedi.
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Erdoğan’ı destekledi. “Söylediği doğrudur” dedi.
* * *
Talat ve KKTC’de barınan Rum yanlılarını AB komiserleri parayla besledi. Bu tescillidir. Şimdi Rumlar tarafından da desteklendiği gerçektir.
O halde bunlar Türk düşmanıdır.
Tekirdağ Yenihaber Gazetesi AEO.:45:![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri