Konu Volkan tarafından (20-02-2011 Saat 02:24 ) değiştirilmiştir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
iyi güzelde yine hiç bir acıklama yok Serkan yazılımda ne değişiklik var artısı eksisi nedir.
Acıklaması olmadan bir yazılım vermek kullanıcılar acısından cok zor cihazlarını resetleyecekler kanal listesi uyumsuzluğu yaşayabilirler motorlu kullananlar için terardan ayar.
Yani bu yazılım hangi kullancılara hitap edicek mesela oldukı işte dosya oynatmasında belki bir yenılık var mesela bunu ben kullanmıyorum o zaman benım yuklememe gerek yok.
Bence firma bu konuda gerekli alaka ilgi ve özeni göstermelı yoksa sınıfta kalır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Yarın detaylı acıklama geçerim demiş yuksel bey aynı soruyu ben kendilerinede sordum zaten![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Bu yazılımı Atlanta ya yüklememiz mümkün müdür? Yükleyen var mıdır ? EPG ler düzelmiş midir? İki versiyon var. Hangisini tercih edeceğimi nasıl anlayacağım. 1 CI slot olan mı 2 CI olan mı? T tuşlu seri var bende. Yedeklediğim 1.84 kanal listemi geri alabilecek miyim yüklersem? Çok mu soru sordum bilmiyorum.:49:
atlantaya 2 cı yı yuklemenız lazım ama bu yazılım direk atılmaz ve ayrıca atlanta yazılımında aldığınız kanal listesini yükleyemezsınız.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Yazılımın Atlanta ya nasıl atılacağını yazarsanız sevinirim. Bir de gerek duyarsam geri dönüşü de bilmem gerek. Bu işlerde az çok tecrübeliyim.
Yeni yazılımın artılarından bahsetmeniz mümkün müdür? EPG, Altyazı ve Çakılma sorunlarıyla ilgili çalışma yapılmış mı acaba?
Emek icin tesekkurler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri