Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Esra Erol'la Evlen Benimle'de küfür rezaleti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Esra Erol'la Evlen Benimle'de küfür rezaleti

Esra Erol'un sunduğu evlilik programına, gelin adayı Deniz Hanım'ın "Si....et evliliği" küfrü damgasını vurdu.

Video altta verdim play tusuna tıklayınız

[JW]http://www.medyafaresi.com/v1/ec2_2990c.flv[/JW]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hemen müdahale ettiler ama duyan duydu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hahaha

Kadın ''a aaaa'' diyor.Orda olsaymışım gül gül ölmüştüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nevar şimdi bunda gayet normal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evliliği boşver madem orda bu hanımın ne işi var acaba????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Seyircilerin gülmemek için saklandıkları da gözden kaçmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

..... et kocayı diyen insanın eş bulma programında ne işi var merak ediyorum ayrıca ben bunu izlediğimde gülecek bir şey bulamadım bu gibi sözler kadının ağzına hiç yakışmıyor işte türkiyede insanlara proğram diye izlettirilen rezillikler ortada fazlada söze gerek yok fatma gülün suçu ne denen dizi misal veriyorum bir kadının birden fazla sapık ırzına geçiyor ana konu bu ama hala bu dizi bu konuyla başlayıp reyting için devam ettiriliyor!!!!!!!!! tecavüz üzerine dizi hazırlanmış yazık çok yazık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ..... et kocayı diyen insanın eş bulma programında ne işi var merak ediyorum ayrıca ben bunu izlediğimde gülecek bir şey bulamadım bu gibi sözler kadının ağzına hiç yakışmıyor işte türkiyede insanlara proğram diye izlettirilen rezillikler ortada fazlada söze gerek yok fatma gülün suçu ne denen dizi misal veriyorum bir kadının birden fazla sapık ırzına geçiyor ana konu bu ama hala bu dizi bu konuyla başlayıp reyting için devam ettiriliyor!!!!!!!!! tecavüz üzerine dizi hazırlanmış yazık çok yazık
    Bunu bende çoğu kez dedim.Hele ki TNT konusunda.Halkımız bu tarz programları daha çok seviyor.Bana göre de çok saçma.Gülecek bir durum bence 1.si evlenmiceksen diye çıktın programa 2. böyle kalitesiz yapımların nasıl bu kadar reyting aldığı.

Ama orada olan komikti

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah cezalarını verecek bu rezillerin RTÜK göreve diyecem ama bunlardan hoşlanan çok izleyici var yapacak bişey yok

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri