Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cine5 El Jaazera'ya Satıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cine5 El Jaazera'ya Satıldı.

EL CEZİRE TÜRK, CINE5'İ ALDI!

El Cezire Türk Yayıncılık Hizmetleri A.Ş, Cine5 TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün yeni sahibi oldu. Peki ihale kaç liraya bağlandı?..

Katar merkezli El Cezire Televizyonu, TMSF'nin satışa çıkardığı Cine5'i almak için verdiği teklifi geçen hafta 40.5 milyon dolara çıkarmıştı.

TMSF Satış Komisyonu bugün El Cezire Türk'ün bu teklifini kabul etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık araplara satış yapılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun diyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı olsun...

YEKCANAJANS

yahşi cazibe hüzü fon müziği

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

satışa devammm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

desenize cine5 tarih oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı olsun bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ama hayırsızı olacak

Cine5 bir markaydı.Satış işini öne sürülmeden önce Cine5 ve Maxi tv çok iyi,yenilikçi kanallardı.TMSF'nin elinde bile iyiydi.Hele Erol Aksoy'u söylemeye gerek yok,ya ni orjinal sahibi.Kanalın arşifi için alınmadı bu kanal frekansı için.Spor kanalı kuracakları iddea ediliyor bakalım nasıl olacak.Haber fikride öne sürülmüştü nerde görsem karşı çıktım beni dinlediler saçma fikirlerinden vazgeçtiler.Şaka bir yana Spor kanal olması haber kanalı olmasından daha iyi.Cine5 markası yok olacak,o papağanı ve Türkiye ile tanıştırdığı dizileri,yabancı filmleri,çizgifilmleri ve zamanındaki kardeş kanalları ve şu an yayında olan Viva,Gala ve Maxi tv gibi kanallarda satılamamış,satış fikri öne sürüldüğünde TMSF tarafından dandikleşmiş kanallar.3'üde aynı programları döndürüp duruyor.3'ü de satılsa frekansından alınır.Arşivlerine kim bilir ne oldu hele ki Süpersport kapanınca Maxi tv oldu.Maxi tv zaten Ares Medya'dan alıyordu animasyonlarını bir kaç tanesi vardı onları sattı mı naptı bilmiyorum.Reyting alan Cedric'i bile yayınlamıyor artık.Geride Cine5 kaldı.İyi kötü filmleri vardı.20-30 filmi döndürüp duruyordu günlerce geçen sene.O filmleri Kanaltürk'te gördüm demekki satmışlar.Cine5 ve kanalları tamamen boşaltıldı.Cine5 elden gitti.Diğer 3 kanalda kim bilir ne olacak.Diğer 3 kanalı düzgün şirketler alır umarım.Viva'yı Polonya'daki Viva'nin sahibi alsa Maxi Tv'yi de Fox satın alsa Fox Kids'i yeniden canlandırsa(ABD ve İtalya'da 4Kids adında farklı bir içeriğe sahip).Göreceğiz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir zamanlar ben bu kanala abone olmuştum ne gunlerdi ya CİNE5 kanal mezarlıgına gömülecek desenize
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri