Kadýný Rehin Alan Soyguncu Sniper Kurþunu Ýle Öldürüldü
video: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'nýn Kuzey Carolina eyaletinde psikolojik sorunlarý olduðu öðrenilen 19 yaþýndaki Devon Mitchell adlý genç, girdiði bankada bulunan 7 kiþiyi silahý ile rehin aldý. Saatler süren ikna çalýþmasýnda bir çok rehineyi serbest býrakan Mitchell, akþama doðru bir kadýn rehine ile beraber bankadan çýktý. Silahýný kadýnýn baþýna dayayarak bir yandan kaldýrýmda yürüyen Mitchell polislere 'Gitmek istiyorum' diye baðýrdý. Rehin alýnan kadýnýn yere düþtüðü anda Mitchell'i an be an takipte olan sniper kullanan bir polis tek atýþla Mitchell'i vurdu. Mitchell olay yerinde hayatýný kaybederken yaþanan olayda polis ya da rehinelerden kimseye bir zarar gelmediði öðrenildi.
Bu arada olayýn ihbarýný yapan banka çalýþaný bir kadýn rehinenin 911 ile görüþmesinde "Silahlý adam banka servis yöneticisinin kafasýna silah dayadý. Bu bir soygun ancak benim polisi aramamý istedi ve ben de sizi aradým" dediði öðrenildi. (Doðan Haber Ajansý) 2 saat önce..

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri