REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İbrahim Üzülmez'in sözleşmesi feshedildi.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 İbrahim Üzülmez'in sözleşmesi feshedildi.

Beşiktaş'ta şok gelişme... Takımın emektar kaptanı İbrahim Üzülmez'in sözleşmesi ani bir kararla feshedildi.

Yönetim Kurulumuz’dan Açıklama

Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptığı olağanüstü toplantının ardından yapılan açıklamadır:

13 Şubat 2011 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş müsabakasının devre arasında soyunma odasında futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum Yönetim Kurulumuz'un bugün olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

desenize galata saraya bedava bir futbolcu daha çıktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    desenize galata saraya bedava bir futbolcu daha çıktı
    ibrahim üzülmez fena futbolcu değildir galatasaraya gelse kötüde olmaz hani.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İbrahim Üzülmez'in, Beşiktaş'ın Ankaragücü ile yaptığı maçın devre arasında takım arkadaşı İbrahim Toraman ile tartıştığı öğrenildi.

İki futbolcu daha önce de sezon başı kampında kavga etmiş ve bir süre kadro dışı bırakılmıştı.

en güzel mesaj

-*-
    bende bir fbli olarak üzüldüm emege saygı bu adamın emegi calınmış oldu nasıl bjkli duruşu başkan bu -*

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık olmuş hakkını yemişler adamın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beşiktaş başarısızlığı hakemlere ve futboculara keseceğine başkana ve yönetim kuruluna kessin balık baştan kokar hakemlerden değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlış karar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha önceden problemli olan ibrahimler affedildiklerinde son kez uyarılmışlardı. benim anlamadığım neden üzülmez kovuluyor kavga etti dedikleri toroman kaldı?teknik heyet tercihi midir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ibrahim abi ye cok ayip ettiniz baskan cokkkk yaziklar olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepiniz hoş geldiniz. Bugün Türk futbol tarihinde bir ilki gerçekleştiriyoruz. Maalesef kaptanımızın sözleşmesini feshettik ama bugün burada beraber vedalaşıyoruz. Bu Beşiktaş’a yaraşır bir ilk. Dünya kulübü olma yolunda giden Beşiktaş’ta disiplinsizliğe taviz verilemez. Ben dün gece sabaha kadar uyuyamadım. Çünkü İbrahim benim çocuğum gibi. O’nu Beşiktaş’a getiren yöneticilerden biri benim. Ancak duygusal düşünemeyiz. İbrahim bu takımın kaptanı. Mecazi anlamda her oyuncuyu dövebilir ama soyunma odasında değil."
    demirören

'VİCDANIYLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM''
    Şimdiye kadar kimseye karşı olumsuz yaklaşım içinde bulunmadığını anlatan İbrahim, ''Bir kişi hariç, kimseyle kavga etmemiş bir oyuncu olarak bunu sizlerin takdirine bırakıyorum. İçinde bulunduğum durumu savunmuyorum. Ama beni bu şekilde davranışa iten arkadaşımı da vicdanıyla baş başa bırakıyorum'' dedi.

Tabi ki küfürler olabilir saha içinde ama yenilen golden sonra da sağa sola bakarak küfür etmemek gerekiyor. Ben de 36 yaşındayım."

Direktör Schuster'in raporuyla takımdan uzaklaştırıldı. İbrahim Üzülmez'in, "Verilen karara saygılıyım" dediği öğrenildi. Bu kararın ardından internette taraftarlar bu yorumları yaptı.

- Yönetim artık UEFA Kupası’nı alsa gözüme giremez.
    - Dünya yıldızlarını kulübü büyük maddi zarar altında bırakarak getirirsin ama Üzülmez gibi yüreklisini bulamazsın Beşiktaş!
    - Schuster'de teknik direktör değil mübarek! Gak dese Tekke, guk dese Üzülmez!
    - Portekiz Milli Takımı'nı getir, başa Mourinho'yu da koysan, deli İbo'nun sevgisi paha biçilmez. Hiç biri İbrahim Üzülmez etmez.
    - Aynı kavganın Guti ile Quaresma arasında olduğunu düşünün, samimiyetle sonucun yine böyle olacağını düşünüyorsanız, Üzülmez'e de üzülmeyin.
    - Bu Üzülmez soyunma odasında ne tür bir suç işlemiş ki takımla ilişiği kesilmiş? Eroin mi almış, birine tecavüz mü etmiş?
    -guti nin antremanlardan önce 2-3 bira içmesine müsade eden zihniyetin, 10 yıl ve 285 maçtır sahada bjk için ter döken üzülmez e bir teşekkür bir jubile bile yapmayarak ve futbolcusunu bir kalemde kapının önüne koyması bjk ruhuna yakışmayan bir harekettir.varsa yorumu olan konussun.
    - Türk solunun değişmez 2 isminden biriydi. Önce Deniz Baykal, sonra İbrahim Üzülmez...

Dünya kulübü olma yolunda giden Beşiktaş’ta
    Bir bomba daha mı?
    Beşiktaş, gelecek sezonun planları dahilinde bakın hangi futbolcu ile ilgileniyor
    Bir bomba daha mı? Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Beşiktaş, gelecek sezonun planları dahilinde Hamburg'un yıldızı Ruud Van Nistelrooy ile ilgileniyor
    Konu zekı62 tarafından (15-02-2011 Saat 18:55 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri