Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Ýbrahim Üzülmez'in sözleþmesi feshedildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icons 03 Ýbrahim Üzülmez'in sözleþmesi feshedildi.

Beþiktaþ'ta þok geliþme... Takýmýn emektar kaptaný Ýbrahim Üzülmez'in sözleþmesi ani bir kararla feshedildi.

Yönetim Kurulumuz’dan Açýklama

Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptýðý olaðanüstü toplantýnýn ardýndan yapýlan açýklamadýr:

13 Þubat 2011 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Beþiktaþ müsabakasýnýn devre arasýnda soyunma odasýnda futbolcumuz Ýbrahim Üzülmez'in sebebiyet verdiði sportmenliðe aykýrý davranýþ neticesinde, teknik heyetimizin verdiði rapor ve durum Yönetim Kurulumuz'un bugün olaðanüstü yaptýðý toplantýda deðerlendirilmiþ ve Ýbrahim Üzülmez'in sözleþmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan iliþkisinin kesilmesine oy birliði ile karar verilmiþtir.

Kamuoyunun bilgilerine saygýlarýmýzla sunarýz.

Beþiktaþ JK Yönetim Kurulu

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

desenize galata saraya bedava bir futbolcu daha çýktý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýbrahim Üzülmez'in, Beþiktaþ'ýn Ankaragücü ile yaptýðý maçýn devre arasýnda takým arkadaþý Ýbrahim Toraman ile tartýþtýðý öðrenildi.

Ýki futbolcu daha önce de sezon baþý kampýnda kavga etmiþ ve bir süre kadro dýþý býrakýlmýþtý.

en güzel mesaj

-*-
    bende bir fbli olarak üzüldüm emege saygý bu adamýn emegi calýnmýþ oldu nasýl bjkli duruþu baþkan bu -*

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýk olmuþ hakkýný yemiþler adamýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beþiktaþ baþarýsýzlýðý hakemlere ve futboculara keseceðine baþkana ve yönetim kuruluna kessin balýk baþtan kokar hakemlerden deðil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yanlýþ karar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daha önceden problemli olan ibrahimler affedildiklerinde son kez uyarýlmýþlardý. benim anlamadýðým neden üzülmez kovuluyor kavga etti dedikleri toroman kaldý?teknik heyet tercihi midir?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ibrahim abi ye cok ayip ettiniz baskan cokkkk yaziklar olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hepiniz hoþ geldiniz. Bugün Türk futbol tarihinde bir ilki gerçekleþtiriyoruz. Maalesef kaptanýmýzýn sözleþmesini feshettik ama bugün burada beraber vedalaþýyoruz. Bu Beþiktaþ’a yaraþýr bir ilk. Dünya kulübü olma yolunda giden Beþiktaþ’ta disiplinsizliðe taviz verilemez. Ben dün gece sabaha kadar uyuyamadým. Çünkü Ýbrahim benim çocuðum gibi. O’nu Beþiktaþ’a getiren yöneticilerden biri benim. Ancak duygusal düþünemeyiz. Ýbrahim bu takýmýn kaptaný. Mecazi anlamda her oyuncuyu dövebilir ama soyunma odasýnda deðil."
    demirören

'VÝCDANIYLA BAÞ BAÞA BIRAKIYORUM''
    Þimdiye kadar kimseye karþý olumsuz yaklaþým içinde bulunmadýðýný anlatan Ýbrahim, ''Bir kiþi hariç, kimseyle kavga etmemiþ bir oyuncu olarak bunu sizlerin takdirine býrakýyorum. Ýçinde bulunduðum durumu savunmuyorum. Ama beni bu þekilde davranýþa iten arkadaþýmý da vicdanýyla baþ baþa býrakýyorum'' dedi.

Tabi ki küfürler olabilir saha içinde ama yenilen golden sonra da saða sola bakarak küfür etmemek gerekiyor. Ben de 36 yaþýndayým."

Direktör Schuster'in raporuyla takýmdan uzaklaþtýrýldý. Ýbrahim Üzülmez'in, "Verilen karara saygýlýyým" dediði öðrenildi. Bu kararýn ardýndan internette taraftarlar bu yorumlarý yaptý.

- Yönetim artýk UEFA Kupasý’ný alsa gözüme giremez.
    - Dünya yýldýzlarýný kulübü büyük maddi zarar altýnda býrakarak getirirsin ama Üzülmez gibi yüreklisini bulamazsýn Beþiktaþ!
    - Schuster'de teknik direktör deðil mübarek! Gak dese Tekke, guk dese Üzülmez!
    - Portekiz Milli Takýmý'ný getir, baþa Mourinho'yu da koysan, deli Ýbo'nun sevgisi paha biçilmez. Hiç biri Ýbrahim Üzülmez etmez.
    - Ayný kavganýn Guti ile Quaresma arasýnda olduðunu düþünün, samimiyetle sonucun yine böyle olacaðýný düþünüyorsanýz, Üzülmez'e de üzülmeyin.
    - Bu Üzülmez soyunma odasýnda ne tür bir suç iþlemiþ ki takýmla iliþiði kesilmiþ? Eroin mi almýþ, birine tecavüz mü etmiþ?
    -guti nin antremanlardan önce 2-3 bira içmesine müsade eden zihniyetin, 10 yýl ve 285 maçtýr sahada bjk için ter döken üzülmez e bir teþekkür bir jubile bile yapmayarak ve futbolcusunu bir kalemde kapýnýn önüne koymasý bjk ruhuna yakýþmayan bir harekettir.varsa yorumu olan konussun.
    - Türk solunun deðiþmez 2 isminden biriydi. Önce Deniz Baykal, sonra Ýbrahim Üzülmez...

Dünya kulübü olma yolunda giden Beþiktaþ’ta
    Bir bomba daha mý?
    Beþiktaþ, gelecek sezonun planlarý dahilinde bakýn hangi futbolcu ile ilgileniyor
    Bir bomba daha mý? Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Beþiktaþ, gelecek sezonun planlarý dahilinde Hamburg'un yýldýzý Ruud Van Nistelrooy ile ilgileniyor
    Konu zeký62 tarafýndan (15-02-2011 Saat 18:55 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beþiktaþ iyiçe bulanýma girmiþ yazýk oldu adama
    Konu muslum-baba tarafýndan (17-02-2011 Saat 00:18 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri