REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: beko 11.1 90 acil yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart beko 11.1 90 acil yardım

beko 11.1 90 derece tv voltajlar çıkıyor sürücü sağlam tda 8361 sağlam dst sağlam tv starta bastığımda ışık azalıyor tv çalışmıyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tda 8361 in 10 nolu ayağın da 8 volt varmı var ise r101 4.7 ohm direnç te 11 volt varmı heriki ayağında ustacım şayet bu voltajlar var ise tüp soketine giden 200 voltu ayırın tv çalışıyormu birdaha bakın ben konya beko yetkili servi iidim olmaz ise yine yazın yardımcı olurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Arçelik 11.1 şase besleme arizasi.

Alıntı necatikasikci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tda 8361 in 10 nolu ayağın da 8 volt varmı var ise r101 4.7 ohm direnç te 11 volt varmı heriki ayağında ustacım şayet bu voltajlar var ise tüp soketine giden 200 voltu ayırın tv çalışıyormu birdaha bakın ben konya beko yetkili servi iidim olmaz ise yine yazın yardımcı olurum
    ustam. arçelik 11.1 şase 90 da +b voltajı, d 411 diyotun ucundan 235 v okunuyor. aslındsa 120v olması gerek. beslemede değişmediğim transistör diyot ve transistör kalmadı. siviçmod ve dst bile yenilendi BC 637 yenilendi. ancak hala voltaj yüksek. p 401 den ayarlama yapılamıyor. LM 317 aşırı ısınıyor. stby lambası yanıyor, şaseyi tüpten tamamen ayırdım ve o şekilde kontrol ediyorum.bir tavsiyen olursa memnun kalırım. şimdiden ilgi ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

200 voltu ayırdım ve 8 volt ve 12 volt var sürücü tr beys sine osilator işareti geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

T101 trn Emiter bacağı şase olmalı bazen bu yol kırılıyor bi kontrol edermisiniz birde R105 direncini kontrol edin kolay gelsin birde sürücü trn si bc618 olmalı başka trn yerinde çalışmaz çünki trn darlikton.
    Son birşey şayet tuner arızalı ise veya yerinden çıkrtırsanız tv çalışnaz bu özellik yalnız bu tv ler için geçerlidir.
    Konu necatikasikci tarafından (23-12-2008 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ona baktım sorun yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde sürücü trn si bc618 olmalı başka trn yerinde çalışmaz çünki trn darlikton.
    Son birşey şayet tuner arızalı ise veya yerinden çıkrtırsanız tv çalışnaz bu özellik yalnız bu tv ler için geçerlidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bc 618 yeni taktım ve tüneri çıkardım yine çalışmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tuneri çıkartırsanız çalışmaz yerine yenisini takmak lazım bu tv ler de tuner açık devre olursa tv çalışmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tuneri çıkardım yerine yenisini taktım yine aynı

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri