Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Arkadaşlar Son günlerde Mide Rahatsızlığı Çeken Varmı Salgın Varmış...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Son günlerde Mide Rahatsızlığı Çeken Varmı Salgın Varmış...

merhaba arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti ben pazar günü mide ağrısı ile başlayan kusma ve ishal durumu vardı çok kötüydü ve kime sorarsam aynı rahatsızlıktan yakınıyor herkeste mide ağrısı ishal kusma rahatsızlığı var yemeklerden şüphelendik mesala işyerimizde şirketin yarısı aynı rahatsızlıktan yakınıyor ama dışarda hastanede herkes aynı şikayetten bu salgınmış doktorlar öyle söylüyorda ne salgını medyada,tv.de gazetelerde hiç bir habere rastlamadım bu hastalıktan acaba neden olabilir ve forumumuzda aynı rahatsızlıktan yakınan arkadaş varmı burada paylaşalım sorunu salgını bulmaya çalışalım benim aklıma gelen ilk yemeklerden di ama o kadar çok insanı duyup görünce aklıma kimyasal silah saldırısı geldi belki benim hayalim olabilir ama gerçek yanıda yok değil önce kuş gribi sonra kene şimdi de salgın hastalık neden olmasın burada paylaşalım sorunlarımızı herkese sağlıklı mutlu günler dilerim saygılar,

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

genelde yaz aylarında ishal salgını olur ve özellikle bu günlerde havalar bir sıcak bir soğuk buda insanlarını olumsuz etkiliyor, bol bol sıvı tüketmek gerekiyor, sana çok geçmiş olsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Terkos sularından olabilir...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri