Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Digitürk almayý planlýyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha Digitürk almayý planlýyorum...

:49:ben digitürk almayý planlýyorum ve lig tv yi seyretmek istiyorum.fakat türksat üzerinden seyretmek istemiyorum.kendi uydusu üzerinden seyretmek istiyorum.fiyat konusunda bilgisi olan yada en uygun olabilecek fiyat lig bitiminde mi olur yada ne zaman olur diye düþünüyorum?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence Aðustos ayýnda alýn DÝGÝTURK'u. Ozaman daha cazip kampanyalar çýkabilir. Ama yinede siz bilirsiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

boþver verdiðin paraya yazýk...alma diðitürk...bende bir Galatasaraylý olarak almayý düþünüyordum ama takýmýn þu halinden sonra deðmez, ama illa alýrým diyorsan yeni paket seçenekleri var, giriþ paketi 9,99 tl +iki temel paket 4+4=8 tl + alýrsan þampiyonlar paketi 39,99 tl toplam maliyeti sana 58 tl olur tahminen Eutelsat uydusu üzerinden ama sakýn vestelin uyduruk cihazlarýndan alma hiç olmadý diðitürk plus al onun içinde sanýrým aylýk 14 tl gibi bir kiralama bedeli ödüyorsun...
    Konu metinkosker77 tarafýndan (16-02-2011 Saat 23:10 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý metinkosker77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    boþver verdiðin paraya yazýk...alma diðitürk...bende bir Galatasaraylý olarak almayý düþünüyordum ama takýmýn þu halinden sonra deðmez, ama illa alýrým diyorsan yeni paket seçenekleri var, giriþ paketi 9,99 tl +iki temel paket 4+4=8 tl + alýrsan þampiyonlar paketi 39,99 tl toplam maliyeti sana 58 tl olur tahminen Eutelsat uydusu üzerinden ama sakýn vestelin uyduruk cihazlarýndan alma hiç olmadý diðitürk plus al onun içinde sanýrým aylýk 14 tl gibi bir kiralama bedeli ödüyorsun...
    DÝGÝTURK alýnacaksa bence EUTELSAT üzerinden alýnmasý gerek. Bunun birkaç yararlý nedeni var. Aklýma gelenleri yazayým.

1. Cihaz güncellemesi sýkýntýsýz olur.

2. Ýrdeto sisteme geçildiðinden Türksat'tan yayýn aldýðýnýz taktirde sýkýntý yaþarsýnýz bunun sebebi DÝGÝTURK kanallarýný açýnca kart doðrulamasý ile karþýlaþýrsýnýz. ( Bu kart doðrulamasý Eutelsat Üzerindeyken sýklýkla çýkmaz 1 defaya mahsus.)

3. Türksat'ta Tv8, NTV, NTV Spor kanallarý þifreye girer ve maçlarý izleyemessiniz. (Bu durum Eutelsat'ta geçerli deðil.)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim çok acelem yok ama uygun kampanya olursa hemen de olur.bana da ligin bitimini bulur gibi geliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri