REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: MDU2 Ayarlari Acil Yardim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart MDU2 Ayarlari Acil Yardim

Herkese Merhaba,

Sitede sadece Digiturk yayini yapiliyor. Merkezi sistem. Digiturk orijinal kutusunun ayarlarina baktigimda Uydu Eurelsat W3 LNB ise MDU2 gozukuyor. Black Panther da Eutelsat MDU2 uydusunu tarattim. Bircok kanali bulamadim. Bunun ustune internetten buldugum frekanslari manuel olarak girdim. Cogu kanal buldum ama Star Kanal D Show ve Salonlar listede yok ? Ne yapmam gerekir. Yardimci olabilir misiniz?

Simdiden tesekkur ederim,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazın LNB ayarlarında Universal tipini değiştirmeniz lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uydu Eutelsat 3w MDU2, LNB Universal olarak gozukuyor zaten. Uyduyu da mi Eutelsat 3W UNI olarak mi degistirmek gerekiyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işinize yaraya bilir.

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aşağıdaki resımde lnb frekans değeri nasıl olması gerektiği yazıo bır ınceleyın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işinize yaraya bilir.
    Listeden Eutelsat W3 MDU 2 uydusunun icinen tablodaki MDU 2 altindaki tum bilgileri girdim ama maalesef. Sadece zaten listemde olan kanallari tekrar buldu. Ama Kanal D show Tv vs yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkur ederim. uydu secimim eutelsat 3w mdu2 icin tabloda ki MDU2 kisminda ki frekanslari giriyorum degil mi?

7. 16-02-2011, 15:55

Sebep
    Üyelik gerektiren site.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri