Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
34 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: MediaLink Kullanıcıları İsteklerinizi Belirtirseniz Sevinirim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben medialink 9700 aldım 1 hafta önce. Daha önce linux serisi uydu alıcı hiç kullanmamıştım. makinayı kullanırken ana menüde birkaç defa 9'a basınca ne modül kaldı ne iptv. onay falan beklemeden sıfırlayıverdi. internette bir türlü sorunuma çare olacak bir bilgi bulamadım.yardımlarınızı bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burada tüm arkadaşların ML hakkındaki şikayetlerden acaba Medialink yetkililerinin hiç mi haberi yok? Aylardan beridir yazılım çıkmıyordu.İnsan fıtratı bu ya merak uyandırıyor;acaba onlar hangi uydu alıcısını kullanıyorlar?...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Burada tüm arkadaşların ML hakkındaki şikayetlerden acaba Medialink yetkililerinin hiç mi haberi yok? Aylardan beridir yazılım çıkmıyordu.İnsan fıtratı bu ya merak uyandırıyor;acaba onlar hangi uydu alıcısını kullanıyorlar?...
    Medialink yetkilileri konuyu takip ediyıorlar merak etmeyiniz yuksel bey bu sorunlarla ilginecegini bana iletti merak etmeyiniz. Biraz zaman ve sabır sonucta bu tür yazılımlar hemen olmaz sonucta bir evre var bu evrenin olmasıda zamana baglıdır
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm.cift tune girisli olmasina ragmen bir kanali cekip, baska kanali neden seyredemiyoruz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı slymn1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm.cift tune girisli olmasina ragmen bir kanali cekip, baska kanali neden seyredemiyoruz?
    Aynı anda canlı yayın olayındanmı bahsediyorsunuz?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 cift tune...

hayir,diyelimki a..kanali festplateye cekip,b..kanali seyretmek ayni anda.Ayrica bende TOPFIELD var cift tuneli lnb iki giris baglaniyor kanallari tuner birden tuner ikiye kopyaliyorsun...sonra istedigin kanali cekip baska kanalida izliyorsun hatta iki kanali cektigin zaman ücüncü kanali da recivenin müsade ettigi kanala bakabiliyorsun..bu sorunu cözer seniz memnun olurum.selam
    (benim klavye Türkce olmadigindan yumusak g,c,s,i gibi hafleri okuyan arkadaslar anlasin yurt disinda yasadigim icin)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı slymn1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

hayir,diyelimki a..kanali festplateye cekip,b..kanali seyretmek ayni anda.Ayrica bende TOPFIELD var cift tuneli lnb iki giris baglaniyor kanallari tuner birden tuner ikiye kopyaliyorsun...sonra istedigin kanali cekip baska kanalida izliyorsun hatta iki kanali cektigin zaman ücüncü kanali da recivenin müsade ettigi kanala bakabiliyorsun..bu sorunu cözer seniz memnun olurum.selam
    (benim klavye Türkce olmadigindan yumusak g,c,s,i gibi hafleri okuyan arkadaslar anlasin yurt disinda yasadigim icin)

aynı TP deki kanallarda tek tunnerden birini seyredip diğeriini kaydedebiliyorsun.

iki tunnerede aynı uydu yada farklı uydu koyabilirsin gelen kablona göre tunner1 seyrederken tunner 2 yi kayıt yapabiliyorsun. yada tunner2 yi seyrederken tunner1 den kayıt yapabiliyorsun bir sıkıntı yok. Her tunneri ayrı taratmayımı yapmadınız nasıl problem yaşıyorsun açıkçası anlamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iki ayi geçti isteklerimiz ama daha ortada bisey yok ne zaman çikacak yeni yazilim haberi olan varmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belki yarın belki yarındanda yakın firma bilmiyor biz nerden bilecez kardeş ALLAH sonumuzu hayretsin bizim gibi bu makinayı alanlara allah sabır ve akıl versin sanki alınacak başka makina yoktuda bu makinayı aldık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana makinayi satan tanidik bunu tavsiye etti bizde inandik aldik ve simdide abi biraktim medi@linkle çalismiyorum dedi yani basinin çaresine bak der gibi ne yapalim umitsiz yasanmiyor bekliyelim

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri