REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: MediaLink Kullanıcıları İsteklerinizi Belirtirseniz Sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iki ayi geçti isteklerimiz ama daha ortada bisey yok ne zaman çikacak yeni yazilim haberi olan varmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belki yarın belki yarındanda yakın firma bilmiyor biz nerden bilecez kardeş ALLAH sonumuzu hayretsin bizim gibi bu makinayı alanlara allah sabır ve akıl versin sanki alınacak başka makina yoktuda bu makinayı aldık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana makinayi satan tanidik bunu tavsiye etti bizde inandik aldik ve simdide abi biraktim medi@linkle çalismiyorum dedi yani basinin çaresine bak der gibi ne yapalim umitsiz yasanmiyor bekliyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maalesef bu cihaz zamanında SAKURA dıe bır marka vardı aynen o gibi oldu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yildo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bana makinayi satan tanidik bunu tavsiye etti bizde inandik aldik ve simdide abi biraktim medi@linkle çalismiyorum dedi yani basinin çaresine bak der gibi ne yapalim umitsiz yasanmiyor bekliyelim
    enigma 2 yazılım cıkacak gibi ama ne zaman umutsuz yaşanmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı slymn1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

hayir,diyelimki a..kanali festplateye cekip,b..kanali seyretmek ayni anda.Ayrica bende TOPFIELD var cift tuneli lnb iki giris baglaniyor kanallari tuner birden tuner ikiye kopyaliyorsun...sonra istedigin kanali cekip baska kanalida izliyorsun hatta iki kanali cektigin zaman ücüncü kanali da recivenin müsade ettigi kanala bakabiliyorsun..bu sorunu cözer seniz memnun olurum.selam
    (benim klavye Türkce olmadigindan yumusak g,c,s,i gibi hafleri okuyan arkadaslar anlasin yurt disinda yasadigim icin)

aynı TP deki kanallarda tek tunnerden birini seyredip diğeriini kaydedebiliyorsun.

iki tunnerede aynı uydu yada farklı uydu koyabilirsin gelen kablona göre tunner1 seyrederken tunner 2 yi kayıt yapabiliyorsun. yada tunner2 yi seyrederken tunner1 den kayıt yapabiliyorsun bir sıkıntı yok. Her tunneri ayrı taratmayımı yapmadınız nasıl problem yaşıyorsun açıkçası anlamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba arkadaşlar bende medialink 9700 kullanıcısıyım cihaz donanımsal olarak çok iyi ama malesef yazılım ve bunla paralel olarak işlevsellik sıkıntısı yaşanıyor yani cihaz sahip olduğu donanımın hakkını veremiyor. bu konuyu firmayada ilettim kendileri sağolsun çok ilgili ve alakalı umutluyum bu ilgi ve alaka sonuç getirir diye umuyorum.
    aşağıya firmayada ilettiğim belli başlı eksiklikleri görebilirsiniz.
    1) En başta şunu belirtmek isterim ki cihaz her ne kadar değişik işlevleri yapabiliyorsa da açılışta direk TV özelliğinin açılmaması benim için bir sorun; çocukların cihazı açması durumunda ayarlar vb. seçeneklerden cihaza istenmedik sıkıntılara sebebiyet verebilmektedir. Açılış menüsü seçilebilir olmalıdır. (ister direk TV, HOME, video, vb).................. bu özellik ayarlar içinde varmış (darısı diğerlerinin başına) 10/4/2011
    2) Bence cihazın en büyük eksikliklerinin başında cihazı alırken aslında var olduğunu sandığım Aynı Anda 2 Farklı Yayını Canlı İzleyebilme özelliği çift tunerli olup bu özelliğinin olmaması sadece kayıt işlemleri için düşünülmüş olması beni hayal kırıklığına uğrattı,
    3) Yukarıda da belirttiğim gibi piyasadaki en basit cihazlarda bile yapılabilen kanal taşıma, buket taşıma, yeni buket oluşturma, yer değiştirme kumandadan yapılamadığı gibi tavsiye edilen Medi@link Linux Channel Editorü vasıtası ile buket yerlerini değiştirme, yeni buket oluşturma yapılamamaktadır. Buketlere uydu seçimi yapılıp kanal eklenemektedir.( herhangi bir uydu seçildiğinde sadece o uyduya ait kanalların listelenmesi sağlanmalıdır.)
    4) Hem Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesinde bulunan hazır kanal listesi hemde diğer kullanıcıların paylaşımı sunduğu hazır kanal listeleri; hazırlanmış olduğu cihazda tarama yapılmış olan tunerA veya tunerB ye göre hazırlanmış olduğundan uyduları tarama yapılmış olan sistemde kullanmayan kullanıcılar bundan faydalanamaktadır. Örneğin ben Turksat 3A (42°E) yi tunerA da, Eutelsat W3A (7°E), Hotbird 9 (13°E) ve Astra (19.2°E) tunerB de kullanmaktayım yüklemiş olduğum hazır kanal listesinde aslında 4 uyduyada ait kanallar bulunurken tarama tunerA dan yapılmış olduğundan ya sistemimi değiştiricem veya bağlantı durumuma göre tarama yaptıracam. ( aslında bu sorun Medi@link Linux Channel Editorünün kanallar kısmında kanalı çift tıkladığımızda karşımıza çıkan tuner seçeneği benzeri bir özelliğin uydular kısmınada eklenmesi ile düzelebilir.)
    5) Ayrıca Medialink ML9700’ün piyasadaki eşdeğer rakipleri gibi değişik arayüz (skin), plugin ve benzeri özellikleri sağlayabilmeli.
    Konu toprakyilmaz tarafından (10-04-2011 Saat 15:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toprakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşlar bende medialink 9700 kullanıcısıyım cihaz donanımsal olarak çok iyi ama malesef yazılım ve bunla paralel olarak işlevsellik sıkıntısı yaşanıyor yani cihaz sahip olduğu donanımın hakkını veremiyor. bu konuyu firmayada ilettim kendileri sağolsun çok ilgili ve alakalı umutluyum bu ilgi ve alaka sonuç getirir diye umuyorum.
    aşağıya firmayada ilettiğim belli başlı eksiklikleri görebilirsiniz.
    1) En başta şunu belirtmek isterim ki cihaz her ne kadar değişik işlevleri yapabiliyorsa da açılışta direk TV özelliğinin açılmaması benim için bir sorun; çocukların cihazı açması durumunda ayarlar vb. seçeneklerden cihaza istenmedik sıkıntılara sebebiyet verebilmektedir. Açılış menüsü seçilebilir olmalıdır. (ister direk TV, HOME, video, vb).................. bu özellik ayarlar içinde varmış (darısı diğerlerinin başına) 10/4/2011
    2) Bence cihazın en büyük eksikliklerinin başında cihazı alırken aslında var olduğunu sandığım Aynı Anda 2 Farklı Yayını Canlı İzleyebilme özelliği çift tunerli olup bu özelliğinin olmaması sadece kayıt işlemleri için düşünülmüş olması beni hayal kırıklığına uğrattı,
    3) Yukarıda da belirttiğim gibi piyasadaki en basit cihazlarda bile yapılabilen kanal taşıma, buket taşıma, yeni buket oluşturma, yer değiştirme kumandadan yapılamadığı gibi tavsiye edilen Medi@link Linux Channel Editorü vasıtası ile buket yerlerini değiştirme, yeni buket oluşturma yapılamamaktadır. Buketlere uydu seçimi yapılıp kanal eklenemektedir.( herhangi bir uydu seçildiğinde sadece o uyduya ait kanalların listelenmesi sağlanmalıdır.)
    4) Hem Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesinde bulunan hazır kanal listesi hemde diğer kullanıcıların paylaşımı sunduğu hazır kanal listeleri; hazırlanmış olduğu cihazda tarama yapılmış olan tunerA veya tunerB ye göre hazırlanmış olduğundan uyduları tarama yapılmış olan sistemde kullanmayan kullanıcılar bundan faydalanamaktadır. Örneğin ben Turksat 3A (42°E) yi tunerA da, Eutelsat W3A (7°E), Hotbird 9 (13°E) ve Astra (19.2°E) tunerB de kullanmaktayım yüklemiş olduğum hazır kanal listesinde aslında 4 uyduyada ait kanallar bulunurken tarama tunerA dan yapılmış olduğundan ya sistemimi değiştiricem veya bağlantı durumuma göre tarama yaptıracam. ( aslında bu sorun Medi@link Linux Channel Editorünün kanallar kısmında kanalı çift tıkladığımızda karşımıza çıkan tuner seçeneği benzeri bir özelliğin uydular kısmınada eklenmesi ile düzelebilir.)
    5) Ayrıca Medialink ML9700’ün piyasadaki eşdeğer rakipleri gibi değişik arayüz (skin), plugin ve benzeri özellikleri sağlayabilmeli.
    hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar sizlerde demi gitti you tube uç gundur you tubde sorun var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart medialink black panther

merhaba arkadaslar medialink black panther kullanıyorum son yazılım ile anlatılan sorunllar ortadan kalkmıştır vericem linkten son yazılımı alabililirsiniz
    yükleye bilirsiniz
    cihazda 2 modül girişi var ise Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

cihazda 1 modül girişi var ise

link: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

enson yazılımı siteden seçerek indirebilirsiniz flhas belleğe indirip yapabilirsiniz kolay gelsin arkadaslar

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri