REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: MediaLink Kullanıcıları İsteklerinizi Belirtirseniz Sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 MediaLink Kullanıcıları İsteklerinizi Belirtirseniz Sevinirim

Arkadaşlar medialink yetkililerinden az önce bana email geldi bu yazılımları yapan muhendis haftaya burada olacakmış bana yuksel bey cihazlardaki eksiklikleri uyeleriniz belirtsin bizde haftaya muhendise iletiriz dedi Bu konu başlıgı altından belirtiniz konu linkini gonderecem çünkü...

Ayrıca Kullandıgınız Medialink modelinide mutlaka belirtiniz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1- kanal gecişleri ağır
    2-şifreleme sistemi belli değil
    3-doğru düzgün kanal edeitleme programı yok mesela makinadan pc ye kanlları aktaramıyosun
    4-makinanın donanımına göre yazılımı yok
    5-şifreli kanalları izlerken server göremiyorsun
    6-şifreli kanlları cok gec acıyor bir dream 500s kadar olamıyor
    7-makinadan pc ye ağ bağlantıları ile bağlanamıyorsun
    8-serveri makinaya gönderirken kopyala yapiştır tarzında bir programı yok
    9-bazen makinada donmalar meydana geliyor
    10-plıgin olarak cok eksik hic yok desek yeridir
    11-dreamlarda olduğu gibi *** addons ta *** indirme *** güncelleme hava durumu maclar vb pliginlar yok
    12-kanal deiştitriken frekensı ve hangi platformda olduğu belli değil kanalın
    13-azbox da olan ''maz''gİbİ bİr program olasa iyi olur
    14-görüntü kalitesi olarak zayıf hd kanllarda cok titreme yapıyor özellikle mac sırsında cizgiler cok titriyo bakamıyor insan
    15- youtubeden harddiske kayıt olmalı
    16- makinadan pc ye ağ bağlantılrından direkt bağlanmalı telnet olmadan
    17-cccam performansı zayıf
    18-flv formatlı filmleri göstermiyor
    19-webbrovsere klavye calişcak şekilde ayarlanmalı
    20-daha kullanışlı bir menü ve görsel olarkta iyi olmalı
    Konu kınık tarafından (16-02-2011 Saat 20:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1- kanal gecişleri ağır
    2-şifreleme sistemi belli değil
    3-doğru düzgün kanal edeitleme programı yok mesela makinadan pc ye kanlları aktaramıyosun
    4-makinanın donanımına göre yazılımı yok
    5-şifreli kanalları izlerken server göremiyorsun
    6-şifreli kanlları cok gec acıyor bir dream 500s kadar olamıyor
    7-makinadan pc ye ağ bağlantıları ile bağlanamıyorsun
    8-serveri makinaya gönderirken kopyala yapiştır tarzında bir programı yok
    9-bazen makinada donmalar meydana geliyor
    10-plıgin olarak cok eksik hic yok desek yeridir
    11-dreamlarda olduğu gibi *** addons ta *** indirme *** güncelleme hava durumu maclar vb pliginlar yok
    12-kanal deiştitriken frekensı ve hangi platformda olduğu belli değil kanalın
    Model 9700 demi ustad
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Model 9700 demi ustad
    evet aynen daha eksik var aklıma gelince ekliyecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Model 9700 demi ustad
    Bazen yazılanları okuyunca aynı şeyi bende düşünüyorum.

Bir sıkıntı var ben çözemedim.
    Söylenenlerin çoğu bendeki cihaza uymuyor, o nedenle artık yorum yapmama kadarı aldım. çok daha iyi bilgili ilgili birisine cihazı vereceğim o ne diyecek merak ediyorum.

Benim en net gördüğüm kanal geçişleri hiçte yavaş değil denilen cihazlara yan yana denemeden bu yorum çok hatalı oluyor. Gündüz gidip o cihaza bakıp akşam gelip evde karşılaştırısanız çok yanlış bir hesap içinde olursunuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

18-flv formatlı filmleri göstermiyor
    o dosya format adobe un web üzerinden flash içinde sıkıştırılmış görüntü yayınlanması için üretilmiş bir şey. özel bir iş için kullanılan web browserıza eklenti yaparak isterseniz izleyebilirsiniz. linux te bunun çalışmaması gibi bir şey yok. o eklentiyi yükleyeceksiniz standart yazılmda olması mümkün değildir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oyuncu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bazen yazılanları okuyunca aynı şeyi bende düşünüyorum.

Bir sıkıntı var ben çözemedim.
    Söylenenlerin çoğu bendeki cihaza uymuyor, o nedenle artık yorum yapmama kadarı aldım. çok daha iyi bilgili ilgili birisine cihazı vereceğim o ne diyecek merak ediyorum.

Benim en net gördüğüm kanal geçişleri hiçte yavaş değil denilen cihazlara yan yana denemeden bu yorum çok hatalı oluyor. Gündüz gidip o cihaza bakıp akşam gelip evde karşılaştırısanız çok yanlış bir hesap içinde olursunuz.
    demekki cihazı alnların icinde birtek siz memnunsunuz cihazı el üstünde tuttuğunuza göre donanımsal olarak cihaza bir şey dediğimiz yok yazılımsal olarak eksiği cok siz görmezden geliyosunuz demekki bu zamana kadar farklı cihaz kullnmamaışşınız ki bu yorumları yapıyosunuz o sizin tercihiniz cihazı iyi olarak lanse etmeniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demekki cihazı alnların icinde birtek siz memnunsunuz cihazı el üstünde tuttuğunuza göre donanımsal olarak cihaza bir şey dediğimiz yok yazılımsal olarak eksiği cok siz görmezden geliyosunuz demekki bu zamana kadar farklı cihaz kullnmamaışşınız ki bu yorumları yapıyosunuz o sizin tercihiniz cihazı iyi olarak lanse etmeniz
    Ben Black Panther kullaniyorum. Acikcasi goruntu kalitesi olarak cok memnunum ama sizin de dediginiz gibi baska bir cihaz kullanmadim. Ilk cihazim.

Benim en butuk sorunum LNB MDU2 icin tum kanallari tek tek el ile girmek zorunda olmam. Hala bazi eksik kanallarim var. Bunu cihaz otomatik olarak yapabilseydi cok iyi olurdu.

Ayrica duzgun calisan PC kanal editor programi sart/ Ayrica AVI fimleri oynatmiyor. Bu da bence cok rahatca cozulebilir.

Tesekkur ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ml 9700 cccam nasıl girilecek kullanım kılavuzunda hiç bilgi yok
    uydu ismini değiştirdikten sonra gene aynı isim duruyor
    ses açıp kapamayı kimi zaman yapıyor kimi zaman yapmıyor
    iptv açılmıyor.
    pc,ye bağlanmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben medialink 9700 aldım 1 hafta önce. Daha önce linux serisi uydu alıcı hiç kullanmamıştım. makinayı kullanırken ana menüde birkaç defa 9'a basınca ne modül kaldı ne iptv. onay falan beklemeden sıfırlayıverdi. internette bir türlü sorunuma çare olacak bir bilgi bulamadım.yardımlarınızı bekliyorum.

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri