Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Leylekler başka bir memlekete göç ederse!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Leylekler başka bir memlekete göç ederse!!

-Fikret nereye gidiyoruz süpriz dedin daha söylemedin
    -ulan karı amma meraklıymışsın gidiyoruz işte sen uçmana bak aşagıya bakma başın döner düşersin
    -yaaa fikret benim kanatlarım yoruldu günlerdir bir dirhem su bile içmedim damagım kurudu
    -ya neriman suyu nerenle içeceksin hadi içtin nerene dolduracaksın telefon direği gibi agzın ve vucudun var sumu depolanır sende
    -fikret çok kırıcı oluyorsun ama
    -aha geldik neriman alçalmaya bak aman dikkat et geçen seferki gibi yüksek gerilim hattına takılıpta beni insanlara ve onların medyasına papaz etme
    -asıl sen kendine bak sende evelki sene rüzgara takılıp ormana inmiştin seni agactan o kadar insan zor indirmişti
    -neriman şu baca nasıl sence fena görünmüyorr buraya iki çalı koydukmu 6 ay idare eder bizi haa ne dersin
    -ya fikret burası iyi ama biraz boyası atmış gibi bir badana falanmı yapsak_
    -ya neriman senin şu fantazilerine hayranım kızım altı üstü 6 ay kalacagız sanki kendi evi badana yaptıracak
    -fikret bu kadar çalı yeter sanırsam hadi ilk kez yatalım bakalım uykum geldi yorgunum
    -hadi iyi geceler-sanada iyi geceler
    sabaha karşın saat 06,00 suları..
    -fikret çek elini kıçımdan ateş gibi olmuş ellerin şimdi zamanı değil
    -ne diyon ulan karı ne eli bırakta uyuyalım
    -fikret çok sıcak oldu biraz kalkıp kanat çırparmısın serinleyelim
    -ya neriman allahnı seversen bir susta uyuyalım zaten ter ter üstüne bayılacagım şimdi ulan kendi memleketimizden göçüp geldik sıcak diye daha beter bir sıcak var burada çok garip
    -fikret kıçım iyice ısındı neden acaba
    -ulan karı kalk ulan kalk çabuk ulan bu ev sahibi sobayı yakmış bacada tütüyor kızartma olacagız şimdi
    -ayyyy fikret ayyy rujum kaldı dur sürükleme beni
    -ulan deli karı bırak ben sana başka alırım kızarmış leylek olacagız şimdi ulan memlekette kalsak iki battaniye bulup ısınırdık el memleketinde ne hallere düştük ölecegiz böyle giderse seneye yazdan iyice çalı çırpı depolayıp biryere gitmeyecegiz zaten uça uça 10 kilo veriyoruz senede!!

Bu konu cabbari egitim araştırma etüt merkezi çalışmasıdır!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline saglıkm abi gülmekden öldüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ellerine sağlık abi...Çok süper çalışma...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hehehe dostum eline sağlık araştırman güzel olmuş saygılar..:00000004:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Leylekleri forumdan uzak tutun. tüm yılanları hiç ederler sonra. yılanlardan sorumlu birinin foruma leylek sokması hiçte uygun değil.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

harika olmuş cabbari :00000004: ellerine sağlık :624ok: etüt merkezinin diğer çalışmalarınıda bekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

okudumda gerçekten teşekkür derim...güzel bir yazı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri