Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Leylekler baþka bir memlekete göç ederse!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Leylekler baþka bir memlekete göç ederse!!

-Fikret nereye gidiyoruz süpriz dedin daha söylemedin
    -ulan karý amma meraklýymýþsýn gidiyoruz iþte sen uçmana bak aþagýya bakma baþýn döner düþersin
    -yaaa fikret benim kanatlarým yoruldu günlerdir bir dirhem su bile içmedim damagým kurudu
    -ya neriman suyu nerenle içeceksin hadi içtin nerene dolduracaksýn telefon direði gibi agzýn ve vucudun var sumu depolanýr sende
    -fikret çok kýrýcý oluyorsun ama
    -aha geldik neriman alçalmaya bak aman dikkat et geçen seferki gibi yüksek gerilim hattýna takýlýpta beni insanlara ve onlarýn medyasýna papaz etme
    -asýl sen kendine bak sende evelki sene rüzgara takýlýp ormana inmiþtin seni agactan o kadar insan zor indirmiþti
    -neriman þu baca nasýl sence fena görünmüyorr buraya iki çalý koydukmu 6 ay idare eder bizi haa ne dersin
    -ya fikret burasý iyi ama biraz boyasý atmýþ gibi bir badana falanmý yapsak_
    -ya neriman senin þu fantazilerine hayraným kýzým altý üstü 6 ay kalacagýz sanki kendi evi badana yaptýracak
    -fikret bu kadar çalý yeter sanýrsam hadi ilk kez yatalým bakalým uykum geldi yorgunum
    -hadi iyi geceler-sanada iyi geceler
    sabaha karþýn saat 06,00 sularý..
    -fikret çek elini kýçýmdan ateþ gibi olmuþ ellerin þimdi zamaný deðil
    -ne diyon ulan karý ne eli býrakta uyuyalým
    -fikret çok sýcak oldu biraz kalkýp kanat çýrparmýsýn serinleyelim
    -ya neriman allahný seversen bir susta uyuyalým zaten ter ter üstüne bayýlacagým þimdi ulan kendi memleketimizden göçüp geldik sýcak diye daha beter bir sýcak var burada çok garip
    -fikret kýçým iyice ýsýndý neden acaba
    -ulan karý kalk ulan kalk çabuk ulan bu ev sahibi sobayý yakmýþ bacada tütüyor kýzartma olacagýz þimdi
    -ayyyy fikret ayyy rujum kaldý dur sürükleme beni
    -ulan deli karý býrak ben sana baþka alýrým kýzarmýþ leylek olacagýz þimdi ulan memlekette kalsak iki battaniye bulup ýsýnýrdýk el memleketinde ne hallere düþtük ölecegiz böyle giderse seneye yazdan iyice çalý çýrpý depolayýp biryere gitmeyecegiz zaten uça uça 10 kilo veriyoruz senede!!

Bu konu cabbari egitim araþtýrma etüt merkezi çalýþmasýdýr!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eline saglıkm abi gülmekden öldüm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ellerine sağlık abi...Çok süper çalışma...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hehehe dostum eline saðlýk araþtýrman güzel olmuþ saygýlar..:00000004:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Leylekleri forumdan uzak tutun. tüm yılanları hiç ederler sonra. yılanlardan sorumlu birinin foruma leylek sokması hiçte uygun değil.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

harika olmuþ cabbari :00000004: ellerine saðlýk :624ok: etüt merkezinin diðer çalýþmalarýnýda bekliyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

okudumda gerçekten teşekkür derim...güzel bir yazı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri