REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Başbakan 3 Ayda Servet Kazandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zanında mesut yılamaza sen nasıl tiçaret yaparsın diye az sömemişleridi başbakan ve sayın gül hatta gül mesut yılmaz dava actığı zaman başbakan gibi adama ne rezil laflar ederdi ama demirel gibi dün dündür misali ama yazık ben diğer arkadaşlara katılıyorum kendisinin coçuklarının karısının ortaklıkları zenginlikleri ortada ama adam işi biliyor ispatlamıyan helal olsun imam hatiplilik bu hatip osman kardeş şeker pancarı kotasını kim koydu dersin neden şeker üretemiyoruz kilikoz mudur nedir heryerde neden o neden önlem alınmıyor kimin gemileriyle taşındı süt ve inek ilişkiside aynı sermayeye teslimiz sermaye ne derse o olur ticarettede siyasettede emin olun

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş adam kasımpaşalı eli maşalı resmen diğer rakiplerini haraca bağlamış bu başbakan valla kendine iyibakıyor bizleride diridiri yakıyor inşallahbunlardan kurtulacağız bunları nadasa çekmek lazım selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sen ben üretmedikten sonra yem fiyatları nasıl düşecek? babasının hayrınamı verecek?
    bu ülkede hayvan üretilmiyormuda dışarıdan ithal oluyor süt yerine dişarıdan süt tozu ithal ediliyor bu süt yeraltındanmı cıkıyor bunu üreten ciftci değilmi dışarıdan et ithal edeceğine ciftciye destek olsun yem fiatlarına müdahele etsin binlerce hayvan geldi dışarıdan burdaki ciftcinin malları ne oldu üretim zayiatı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu ile verilen mesajlar çok farklı.sanki ergenekon ve balyozun saz takımı burada...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konu ile verilen mesajlar çok farklı.sanki ergenekon ve balyozun saz takımı burada...
    iyi oku ergekonle ilgili bir bölüm varmı doğru yaptığı zaman doğru yanliş yaptığı zman yanliş diyeceğiz elbet son zamanlarda milleti düşünmez oldu belediye secimlerinden ders almamış herhalde millet bu indirirde bindirirde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herhalde assolistte sensin.saz takımını tanıttığına göre

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri