REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
29 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Medialink Black Panther Versiyon 1.90 Yazılımı 18.02.2011

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde arkadaşlar bu cihaz 150 gb'lık harici diski tanımıyor sanırım. bunun için herhangi birşey yapmak gerekirmi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımı bu akşam en sonunda yükledım.

Görüntü Scart cıkışında gayet güzel hatta son derece güzel.

1.85-1.88 arasında fark varmı dersenız benım sadece gördüğüm menu renklerı biraz daha canlanmış.

1.90 yazılımı aynı anda Atlantaya da verildi ama atlantada beya bir özellik eklenmiş bunuda büyük ihtimal kendi mühendisleri özel olarak kullancılar için hazırlattılar. Mesela en basiti kanal bilgileri yanı info barda sinyal ve kalite yan yana alındı ve program zaman barı eklendi.

Bu yazılım hakkında tek diyebilceğim eğerki motorlu çanak kullanıyorsanız uyduları tek tek ayarlamak zor oluyorsa fazla bir artısı yok. ben 1.85 den fazla bir fark göremedım ama göruntu güzel.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thx usta

2 card icin 1.90 var mi
    Konu Volkan tarafından (20-02-2011 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dublis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    thx usta

2 card icin 1.90 var mi
    bu cihazlarda kart girişi tektir sadece 1 modul girişi ve 2 modul girişi olarak 2 tipi vardır birinci mesajdada 2 modul girişli modele ait yazılım bulunmaktadır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaslar

Ben bu 1.90 yazilimdaki görüntü kalitesi cok begenmedim bilmiyorum yaniliyormuyum ama görüntüde farkedilir bi düsüs olmus gibi..

Birde size göre en iyi görüntü kalitesi hangi sürümde??
    bunu paylasirsaniz denemek isterim..Tsk ederim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Medialink Black Panther

Selam

Media Black Panther 1 smart kart ve 1 Modül girişli modeline ait dosya icin v1.90 dan sonra yeni surum ciktimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cihanuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam

Media Black Panther 1 smart kart ve 1 Modül girişli modeline ait dosya icin v1.90 dan sonra yeni surum ciktimi?
    Hayır çıkmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mur4t Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaslar

Ben bu 1.90 yazilimdaki görüntü kalitesi cok begenmedim bilmiyorum yaniliyormuyum ama görüntüde farkedilir bi düsüs olmus gibi..

Birde size göre en iyi görüntü kalitesi hangi sürümde??
    bunu paylasirsaniz denemek isterim..Tsk ederim..
    1.80 veya 81 için beya iyi dıyorlar. yada 84 te olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1.90 görüntü kalitasi bende cok iyi degil biraz soluk gibi önceki yazilimlar daha canli gibiydi sanki..
    Konu mur4t tarafından (25-02-2011 Saat 02:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkürler

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri