Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Atlanta HDBOX 1.90 Yazýlýmý 18.02.2011

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Atlanta HDBOX 1.90 Yazýlýmý 18.02.2011

Yenilikler-Düzeltmeler.

*Sunucu’ya EMM veri transferi..

*Birkaç CCcam serverý kullanan kullanýcýlarda kilitlenme problemi

*Program zaman barý eklendi.

*Sinyal ve kalite barý güncellendi.

*Tp listesi Güncellendi.

Bu yazýlým þu an sadece forumdan yayýnlanacaktýr,Usb ile yükleme iþlemi yapýlacaktýr.

*Bu yazýlýmdan sonra Data Base'nin birleþmesi için mutlaka fabrika ayarlarýna dönülmelidir.Önerimiz eski kanal yedeklerinizi kullanmayýnýz.Biliyorum eziyet gibi gelecek ama ,yeniden kanal listesi aratýlýrsa çok daha iyi olacak.

Ýlerleyen günlerde yeni kanal listeleri hosta eklenecektir.

Geçikme için özür diliyoruz.

Devam eden çalýþmalar

*EPG ve GUIDE ..

*TV,Buket ve favori listeleri..(daha basit þifreleme vs..)

*Alt yazý..

Yazýlým için atlanta_ali ye teþekkürler.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu Volkan tarafýndan (30-04-2011 Saat 23:24 ) deðiþtirilmiþtir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

emeði geçenlere teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþkürler ustam..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

býr ýký eksýk hariç bu sefer güzel bir calýþma olmuþ Atlanta ekibi güzel çalýþýyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    býr ýký eksýk hariç bu sefer güzel bir calýþma olmuþ Atlanta ekibi güzel çalýþýyor.
    Volkan hocam Atlanta markasý Türk malýmý yoksa çoðu cihaz gibi made in Chýna'mý?Biliyorsun böyle cihazlarda yazýlým desteði,teknik destek,yedek parça desteði çok önemli...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Volkan hocam bu yazýlýmýn içinde emu desteði varmý bende 1.84 emulu yüklü server kullanmýyorum o nedenle bana emulu olmasý iþime geliyor.Eðer emulu deðilse yüklemiyecfeðim o nedenle hocam.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1.90 yazilimi ile donma ve cakilma olayi bitmis en azindan ben böyle bi sorunla karsilasmadim ama görüntü kalitesi cok düsmüs memnun kalmadim daha iyi görüntüsü olan yazilamlar var mesala 177.2T 1.84 de iyiydi gelecek yazilimda umarim daha kaliteli bir görüntüye sahip olur...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Emeðinize tþk. ama görüntü kalitesi düþük

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri