Merhaba arkadaþlar 5 dakka önce kanal listesi yükledim ama cihazým þuan þifreli kanallarý açmýyor.Cc cam 2.1.4 kullanýyorum yeniden baþlattým ettim yinede olmadý ne yapabilirim lütfen yardým edin
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Merhaba arkadaþlar 5 dakka önce kanal listesi yükledim ama cihazým þuan þifreli kanallarý açmýyor.Cc cam 2.1.4 kullanýyorum yeniden baþlattým ettim yinede olmadý ne yapabilirim lütfen yardým edin
cihazý fiþten cek modemýde cek sonra tak bakalým ne olacak.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
saol deniyorum þimdi
modemin ve cihazýn fiþini çektim taktým yok.Baþka kanal listesi yükledim yine yok ama epg leri alýyor ve server online gözüküyor ping attýðým zaman
cccam infodan kaç kar geliyor. ona baktýnýzmý server onlýne olabilir ama kartlar belký sýfýr.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
walla CCcam 2.1.4 yüklü ama cccam info yok bulamadým da hiç bi yerde bakamýyorum doðal olarak.
ayný þey bendede var ya ..dun olmustu yeni kanal listesiyle duzelmiþti bugun yine oldu duzeltemiyorum..serverýn online olup olmadýgýný nasýl gorebilirimki onuda bilmiyorum
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri