REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Başbakan 3 Ayda Servet Kazandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Başbakan 3 Ayda Servet Kazandı

3 Ayda Servet Kazandı
    Başbakan Erdoğan 3 Ayda 64 Bin TL Tazminat Kazandı.

Başbakan Tayyip Erdoğan Haberleri'>Recep Tayyip Erdoğan, açtığı tazminat davalarından 3 ayda 64 TL bin tazminat kazandı.

BAYDEMİR'DEN 30 BİN TL

Başbakan Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir aleyhinde, BDP Diyarbakır İl Binası önündeki, kendisine küfür ettiği basın açıklamasında, "Kişilik haklarına saldırıda bulunduğu" iddiasıyla açtığı davada, 30 bin TL manevi tazminat kazandı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN 20 BİN TL

Başbakan Tayyip Erdoğan Haberleri'>Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Haberleri'>CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhinde "kişilik haklarına saldırıda bulunduğu" iddiasıyla açtığı davalardan birinde 10 bin TL manevi tazminata hükmedilirken, diğer dava ise reddedildi. Başbakan Erdoğan, iki gün önce de Kılıçdaroğlu'ndan 10 bin TL tazminat kazanmıştı. Böylece maaşı 10 bin TL civarında olan Başbakan Erdoğan iki günde iki aylık maaşını kazanmış oldu.

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI'NDAN 6 BİN TL

Başbakan Tayyip Erdoğan Haberleri'>Recep Tayyip Erdoğan, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, "kişilik haklarına saldırıda bulunduğu" iddiasıyla Ülkü Ocakları Genel Başkanı Harun Öztürk aleyhinde açtığı davada, 6 bin TL manevi tazminat kazandı.

Ankara 25. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına, tarafların avukatları katıldı.

Erdoğan'ın avukatı daha önceki beyanlarını tekrarlayarak, davanın kabul edilmesini isterken, Öztürk'ün avukatı ise davanın reddini talep etti.

Yargıç Ömer Kızılkaya, davayı kısmen kabul ederek, Öztürk'ün Erdoğan'a yasal faiziyle birlikte 6 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verdi.

Davanın dilekçesinde, Öztürk'ün, 20 Temmuz 2010 tarihinde, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, "Erdoğan'ın şahsiyet haklarına saldırı kastıyla tamamen gerçek dışı ithamlarda, fevkalade ağır hakaretlerde bulunduğu" ileri sürülmüştü.

"Öztürk'ün, dava konusu ifadeleri ile eleştiri ve ifade özgürlüğü hak ve görev sınırlarını aştığı" savunulan dilekçede, yasal faiziyle birlikte 10 bin TL manevi tazminat talep edilmişti.

BAHÇELİ'DEN 8 BİN TL

Başbakan Tayyip Erdoğan Haberleri'>Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı iki ayrı konuşmada, "kişilik haklarına saldırıda bulunduğu" iddiasıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli aleyhinde açtığı davada, 8 bin TL manevi tazminat kazandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ticaret kafası var adamda helalolsun, azda milete faydalı olsa ortalık ateş pahası, 5 liraya marul olurmu ya...nerde yaşıyoz:49:
    ---Türkiyede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

davalardan kazandığı ve maaşı çerez.sadece çerez....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güle güle harcasın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir de ciftcinin halini bi görse süt 400 tl olmuş yem cuvalı 40 bin tl dışarıdan et ithal edceğine ciftciye destek versin yem fiatlarını düşürsün çiftcide giderse o zman yandığımızın resmidir ne ithalt kurtarır ne nede başkabakını kendisi herşey iki katına cıkar hep zenginlerin yanındaolacağına köylü vatandaşı görsün iyi yaptığı zaman iyideriz kötü yapıncada eleştiririzsaygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 32

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir de ciftcinin halini bi görse süt 400 tl olmuş yem cuvalı 40 bin tl dışarıdan et ithal edceğine ciftciye destek versin yem fiatlarını düşürsün çiftcide giderse o zman yandığımızın resmidir ne ithalt kurtarır ne nede başkabakını kendisi herşey iki katına cıkar hep zenginlerin yanındaolacağına köylü vatandaşı görsün iyi yaptığı zaman iyideriz kötü yapıncada eleştiririzsaygılar
    Sen ben üretmedikten sonra yem fiyatları nasıl düşecek? babasının hayrınamı verecek?

7. 18-02-2011, 14:01

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konu ile alakasız ama süt ten bahsettiğiniz için yazmak istedim... süt ucuz olduğu için çiftçiler (benim amcamlar da dahil) süt ineği yerine hep dana alıyorlar. çünkü dişinin sütü para kazandırmıyor. eee dana da ağır basıyor kg da. onun için sürekli dana sürekli dana, buzağı yapacak hayvan kalmıyor. dolayısı ile çok hayvan olmayınca et fiyatlarıda artıyorda artıyor. oysa hükümet süt'e %30-50 arası zam yapsa, çiftçide süt e dönse -ki döner hayvan sayısı artacak. habire ahırlar buzağı basacak, ne kadar çok hayvan o kadar ucuz et. varsın süt fiyatı o kadarcık artsın. zaten sütten şimdi bile para kazanan çiftçiler değil. 0,40 tl ye sattıkları litre şehire gelene kadar 1,5-2 tl oluyor. tabi markası olan lar daha pahalı. hükümetin bu konuda atacağı adım et fiyatları için hayati önem taşımakta.
    mantık basit. ne kadar buzağı o kadar ucuzluk.
    ne kadar süt fiyatı yüksek ise o kadar et fiyatı ucuz olur.
    dışarıdanda inek getirmezler. biz tuhaf bir milletiz. yabancı ülkede yetişen ve kurban için getirilen ineklere bile kafir gözü ile baktık. acaba helal olurmu diye tereddüte düştük. ben bile halen kesmeye niyetlensem türk ineğinden şaşmam...
    selametle... (dediğim gibi konu ile alakasız ama değinmeden edemedim)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o kazanıyorda bizim halimiz ne olacak TÜRK vatandaşını düşündüğü hiç yokki şu gida elektrik su benzin vergi zamlarınıda bir görse ne güzel olurdu saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konu ile alakasız ama süt ten bahsettiğiniz için yazmak istedim... süt ucuz olduğu için çiftçiler (benim amcamlar da dahil) süt ineği yerine hep dana alıyorlar. çünkü dişinin sütü para kazandırmıyor. eee dana da ağır basıyor kg da. onun için sürekli dana sürekli dana, buzağı yapacak hayvan kalmıyor. dolayısı ile çok hayvan olmayınca et fiyatlarıda artıyorda artıyor. oysa hükümet süt'e %30-50 arası zam yapsa, çiftçide süt e dönse -ki döner hayvan sayısı artacak. habire ahırlar buzağı basacak, ne kadar çok hayvan o kadar ucuz et. varsın süt fiyatı o kadarcık artsın. zaten sütten şimdi bile para kazanan çiftçiler değil. 0,40 tl ye sattıkları litre şehire gelene kadar 1,5-2 tl oluyor. tabi markası olan lar daha pahalı. hükümetin bu konuda atacağı adım et fiyatları için hayati önem taşımakta.
    mantık basit. ne kadar buzağı o kadar ucuzluk.
    ne kadar süt fiyatı yüksek ise o kadar et fiyatı ucuz olur.
    dışarıdanda inek getirmezler. biz tuhaf bir milletiz. yabancı ülkede yetişen ve kurban için getirilen ineklere bile kafir gözü ile baktık. acaba helal olurmu diye tereddüte düştük. ben bile halen kesmeye niyetlensem türk ineğinden şaşmam...
    selametle... (dediğim gibi konu ile alakasız ama değinmeden edemedim)
    demekki hayvancılıkla ilgili bi anket açılsa baya etkili olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doymadı paraya doyacağı da yok işçiyi ezdi geberti işvereni göe çıkardı boğazında kalsın

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri