REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: uyduLar arası geçiş probLemi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart uyduLar arası geçiş probLemi..

benim cihazda Türksattan Eutelsat kanallarına yada Eutelsattan Türksat kanallarına geçiş yaparken probLem oLmuyor fakat Hotbird kanaLLarını açıp izLedikten sonra Türksat yada Eutelsat kanallarını açtığım zaman aradığınız servis bulunmadı diyor..mecburen cihazın fişini çekip takmak zorunda kalıyorum..Bu konuda yardımcı olursanız sevirinim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aRMaNaSCo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim cihazda Türksattan Eutelsat kanallarına yada Eutelsattan Türksat kanallarına geçiş yaparken probLem oLmuyor fakat Hotbird kanaLLarını açıp izLedikten sonra Türksat yada Eutelsat kanallarını açtığım zaman aradığınız servis bulunmadı diyor..mecburen cihazın fişini çekip takmak zorunda kalıyorum..Bu konuda yardımcı olursanız sevirinim..
    ne marka cihaz kullandığını kaç anten bağlı olduğunu 4 lü mü 8 li mi disceq kullandığını yazarsan yardımcı olmaya çalışalım arkadaşım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pardon kusura bakma yazmayı unutmuşum...
    cihazın markası Dreambox 500S
    Disecq 4 lü fakat markasını bilmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreambox larda bazı disceq ler sorun yaratabiliyor.disceq ayarların doğruysa bir de aradığınız servis bulunamadı yazısı çıkınca cihazın fişini çekmeden kanal değiştirmeyi denedin mi.kanal değiştirince de aynı sorun devam ediyor mu.bir de hazır kanal listesi atıp dene.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

goldmaster RM-8 disegc yada Baff marka disegc le denemenı tavisye ederim. Disegc markan ne.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

digiline marka diseq kullan bence düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim diseq markasına bakıp öneriLerinizi dikkate aLıcam..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada yeni adaptörde aLıcam eski adaptörüm bozuLdu sürekLi cihazım yeşiL ışık probLemi yaratıyor...adaptör için öneriLerinizi buradan aLabiLirmiyim yoksa yeni konumu açayım bunun için ? burdan şayet yardımcı oLursanız 12V 5A adaptör aLmayı düşünüyorum verim aLabiLirmiyim ? yoksa nette satıLan standart 12V 2A Lık adaptörLardenmi aLayım ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aRMaNaSCo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu arada yeni adaptörde aLıcam eski adaptörüm bozuLdu sürekLi cihazım yeşiL ışık probLemi yaratıyor...adaptör için öneriLerinizi buradan aLabiLirmiyim yoksa yeni konumu açayım bunun için ? burdan şayet yardımcı oLursanız 12V 5A adaptör aLmayı düşünüyorum verim aLabiLirmiyim ? yoksa nette satıLan standart 12V 2A Lık adaptörLardenmi aLayım ?
    arkadaşım kaliteli 12 V 3-4 Amperlik bir adaptör al 5 amperlik zarar verebilirmi eğer içinde kullanılan malzemeler kaliteli ise zarar vermeden çalışır ama bir şey olacağını sanmıorum. Ayrıca aradığınız servis bulunumadı sorunu adaptörden de yapar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım kaliteli 12 V 3-4 Amperlik bir adaptör al 5 amperlik zarar verebilirmi eğer içinde kullanılan malzemeler kaliteli ise zarar vermeden çalışır ama bir şey olacağını sanmıorum. Ayrıca aradığınız servis bulunumadı sorunu adaptörden de yapar.
    teşekkür ederim öneriLerin için önce ben adaptörden başLayayım o zaman...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri