REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: uyduLar arası geçiş probLemi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aRMaNaSCo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu arada yeni adaptörde aLıcam eski adaptörüm bozuLdu sürekLi cihazım yeşiL ışık probLemi yaratıyor...adaptör için öneriLerinizi buradan aLabiLirmiyim yoksa yeni konumu açayım bunun için ? burdan şayet yardımcı oLursanız 12V 5A adaptör aLmayı düşünüyorum verim aLabiLirmiyim ? yoksa nette satıLan standart 12V 2A Lık adaptörLardenmi aLayım ?
    arkadaş herşeyden önce bozuldu dedigin adaptörün voltajına bak kaç çıkıyor
    ona göre karar ver

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tavlusun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaş herşeyden önce bozuldu dedigin adaptörün voltajına bak kaç çıkıyor
    ona göre karar ver

çıkışında probLem yok çıkışı normaL hatta radyo tarzı ufa tv vardı onu çaLıştırdı ama enteresan oLan başka bişey var başkasından aLdığım cihazı başka adaptörLe çaLıştırdım probLem yok aynı cihaza benim adaptörü taktım o cihazda küt diye gitti yeşiL ışıkta sabit kaLdı... ondan yeni adaptör aLmak istiyorum hani diğer cihaza bişey oLmasa dicemki benim makinede var probLem ama sağLam cihazıda bozdu adaptör fakat çıkışını öLçtürdüm normaL 12V bu nasıL oLuyor ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aRMaNaSCo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çıkışında probLem yok çıkışı normaL hatta radyo tarzı ufa tv vardı onu çaLıştırdı ama enteresan oLan başka bişey var başkasından aLdığım cihazı başka adaptörLe çaLıştırdım probLem yok aynı cihaza benim adaptörü taktım o cihazda küt diye gitti yeşiL ışıkta sabit kaLdı... ondan yeni adaptör aLmak istiyorum hani diğer cihaza bişey oLmasa dicemki benim makinede var probLem ama sağLam cihazıda bozdu adaptör fakat çıkışını öLçtürdüm normaL 12V bu nasıL oLuyor ??
    Arkadaşlar adaptörün çıkışı 12Volt olsada akımı düşük ise yüke binince gücü yetersiz kalır,örneğin 12 volt 2 amper adaptör maksimum çok kaliteli ise ancak 24watt güç sağlar. Yani beslediği cihaz 24watt ve üzeri harcıyorsa sıkıntı olur. Piyasadaki adaptörlerin %60-70i çin malı ve yetersiz. O yüzden Dreambox için 12V 4 veya 5 amper kaliteli adaptör kullanmalı.Özellikle motorku çanak kullanıyorsanız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar adaptörün çıkışı 12Volt olsada akımı düşük ise yüke binince gücü yetersiz kalır,örneğin 12 volt 2 amper adaptör maksimum çok kaliteli ise ancak 24watt güç sağlar. Yani beslediği cihaz 24watt ve üzeri harcıyorsa sıkıntı olur. Piyasadaki adaptörlerin %60-70i çin malı ve yetersiz. O yüzden Dreambox için 12V 4 veya 5 amper kaliteli adaptör kullanmalı.Özellikle motorku çanak kullanıyorsanız...
    aynen arkadaşım yıldırım marka adaptörler iyiymiş bulabilirsem onlardan alayım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen arkadaşım yıldırım marka adaptörler iyiymiş bulabilirsem onlardan alayım..
    Yıldırım markası adaptörlerde sıkıntı yaratmıyor ama sen yinede iadeli garantili alabileceğin yerlerden ticaret yap. Kaliteli 12V/4-5 amper adaptörler yaklaşık 25-30 TL civarı az para değil...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yıldırım markası adaptörlerde sıkıntı yaratmıyor ama sen yinede iadeli garantili alabileceğin yerlerden ticaret yap. Kaliteli 12V/4-5 amper adaptörler yaklaşık 25-30 TL civarı az para değil...
    bende bugun 12v 5 amperlık adaptor alıp deneyecegım bakalım dreambox 500 s ıcın gıdecekmı bakalım aradıgınız servıs bulunamadı yazısı ınsalllah gıder bu cozum olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next dayzek kullan dm 500s dayzek seçer lnb lerede bak eski ise yapar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaplanferhat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next dayzek kullan dm 500s dayzek seçer lnb lerede bak eski ise yapar
    aynen adaptörü değiştirdim düzeLmedi probLem demekki diseq te şimdide next diseq buLup değştireyim...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri