REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Garanti Bankası 30 TL BONUS'A VAR MISIN? Kampanyası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Garanti Bankası 30 TL BONUS'A VAR MISIN? Kampanyası

18 – 28 Şubat 2011 tarihleri arasında akaryakıt ve market sektörlerindeki Bonus üye iş yerlerinde yapılan toplam 300 TL'lik alışverişe 30 TL bonus!

Kampanya detayları:

Kampanya 18 – 28 Şubat 2011 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanya, Garanti Bonus ile akaryakıt ve market sektörlerindeki Bonus üye iş yerlerinde toplam 300 TL ve üzeri peşin harcamalarda geçerlidir.
    Kampanyaya Garanti Bankası Bonus, Deniz Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy Card, Debit, Flexi ve Money Visa'lar dahildir.
    Kampanya süresince Garanti kart sahipleri VARIM yazıp 3340'a SMS göndererek kampanyaya katılabilir.
    Kampanyaya Ticari kartlar, Shop&Miles, American Express, Altın Bonus, Teb Bonus, Eurobank Tekfen Bonus, taksitli işlemler, ekspress limit, bonus kullanımları, sanal POS işlemleri dahil değildir.
    Deniz Bonus Card sahipleri VARIM yazıp 3280'e, Şeker Bonus Card sahipleri 1953'e, ING Bonus Card sahipleri 2205'e, Türkiye Finans Happy Card sahipleri 2442'e SMS göndermelidir.
    Her kart kampanyadan en fazla bir kez yararlanabilir ve en fazla 30 TL bonus kazanacaktır.
    Kampanya bonusu 5 - 12 Mart 2011 tarihleri arasında kullanılabilecektir.
    İşlemin kampanya dahilinde sayılması için mutlaka Garanti POS'undan geçmesi gerekmektedir.
    İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
    Kampanyadan yararlanmak isteyen kartlar açık ve kullanılabilir statüde olmalıdır.
    Flexi Card'ların kampanyaya katılımı için EVET VARIM yazıp son 6 hanesiyle 3340'a SMS olarak gönderdikten sonra alışveriş yapılması gereklidir.
    Kampanya katılım SMS'lerinin Garanti Bankası sisteminde bulunan cep telefonlarından gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanyaya katılım SMS'leri Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,50 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL'dir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

negüzel 300 harca 30tl kazan acaba kazanıyormuyuz yoksa aksi mi?bankalara güvenmiyorum gecen mal aldım arkadaşa ödeme yapacağım niye para veriyon demez mia* kredi kartına gec kamisyonsuz 6ay adam para istemiyor bankanın adama teklifini çok merak ettim hele hele bizim kredi kartlarına bağımlılığmızın sonu çok daha merak konusu ama haber için teşekkürler hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam kampanya doğru. 300 tl bonus işyerinden alışveriş yapmak lazım (Bonus post cihazından geçmek lazım mutlaka) Garanti bonus konusunda cömert
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam kampanya doğru. 300 tl bonus işyerinden alışveriş yapmak lazım (Bonus post cihazından geçmek lazım mutlaka) Garanti bonus konusunda cömert
    aynen, kartınızın gecireleceği post cihazı garantiye ait olmalı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı can123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    negüzel 300 harca 30tl kazan acaba kazanıyormuyuz yoksa aksi mi?bankalara güvenmiyorum gecen mal aldım arkadaşa ödeme yapacağım niye para veriyon demez mia* kredi kartına gec kamisyonsuz 6ay adam para istemiyor bankanın adama teklifini çok merak ettim hele hele bizim kredi kartlarına bağımlılığmızın sonu çok daha merak konusu ama haber için teşekkürler hocam
    Bak bu 30 tl kazan olayı şöyle.

Sen alışverişini yapıyorsun 300 tl harcıyon 30 tl senin oluyor buda şu şekil oluyor. 300 tl alışveriş yaptın. Alışveriş yaptığın yerde banka kendi komisyonunu kesiyor ve 30 tl senin kartına yükleniyor bonus olarak bu para satıcıdan çıkıyor. Banka bi nevi haram yemiş oluyor.

Mesela bizim dükkanda müşteri mobilya almıştı ve 2000 tl tutmuştu. Kredi kartından tek çekim yaptık. Ertesi gün hesaba baktım müşteriye 40 tl bonus yüklemiş 30 tl kendisi kesmiş diğer kalanıda hesaba yatırmış.
    Konu Hikmet™ tarafından (20-02-2011 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence hiç kredi kartı kullanmayalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence hiç kredi kartı kullanmayalım
    kullanmasına dikkat edince iyi aslında kredi kartı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet hesabını bilen için kredi kartı iyi,ama hesabını bilmeyen için oldukça kötü bence...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri