Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: ercişsat

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun kardeşim. allah acil şifalar versin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçmiş olsun Allah şifa versin...Umarım önemli bir şey değildir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büyük geçmiş olsun allah acil şifalar versin!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle hepinize çok teşekkür ederim beni telefonla arayıp yalnız bırakmayan umut 55 recep hacı abi toprağım selim usta sinoplu tomas57 mustafa abime cok teşşekür ederim allah razı olsun .üzerime çatıdan buz kütlesinin düşmesi sonucu kafa derim yüzlmüştü neyseki hastaneye yetiştirildim 23 dikişle 1 gün müşade altında kaldım bugünde taburcu ettiler sırt üstü yatmam yasak dik oturcam yüzü koyun yatcam bana geçmiş olsun diyenlerden allah razı olsun .sevenlerim çokmuş :45:aranızda olmaktan mutluyum
    Konu ercişsat tarafından (22-02-2011 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öncelikle hepinize çok teşekkür ederim beni telefonla arayıp yalnız bırakmayan umut 55 recep hacı abi toprağım selim usta sinoplu tomas57 mustafa abime cok teşşekür ederim allah razı olsun .üzerime çatıdan buz kütlesinin düşmesi sonucu kafa derim yüzlmüştü neyseki hastaneye yetiştirildim 23 dikişle 1 gün müşade altında kaldım bugünde taburcu ettiler sırt üstü yatmam yasak dik oturcam yüzü koyun yatcam bana geçmiş olsun diyenlerden allah razı olsun .sevenlerim çokmuş :45:aranızda olmaktan mutluyum
    Hoş geldin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aman abi buzlara dikkat et ya. Bizim oturduğumuz binadada buz sarkıyor ama ben buzları indiriyorum aşşağa kimsenin başına düşmesin diye. Birde öyle bişeyki tam apartman kapısının girişinin üstünden sarkıyor buz. Biri geçerken düşse (ALLAH KORUSUN) çok kötü olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah yardımçın olsun erçiş dostum büyük geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Verilmiş sadakan varmış tekrar geçmiş olsun ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın hemşerim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri