Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: TiviBu Yeni Paket ve Kanal Sistemi Hakkýnda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart TiviBu Yeni Paket ve Kanal Sistemi Hakkýnda

Tivibu sitesinde yeni paket fiyatlarý açýklandý. giriþ paketi 52 yerli+15 yabancý kanal=1 tl, standart paket 52 yerli+30 yabancý kanal=4 tl, standart plus paket 52 yerli+30 yabancý kanal+10 kirala-izle filmi hediye=8 tl þeklinde yazýyor. yeni paketler 1 ocak tan itibaren geçerli. anlaþýlan 1 tl ye tivibu iyice kuþa dönecek, þu an izlediðimiz kanallarýn bir kýsmý 4 tl lik yeni pakete taþýnacak.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu tivibuya uye oldum ama iptalde edilmiyor kullanmýyorumda nasýl iptal oluyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu tivibuya uye oldum ama iptalde edilmiyor kullanmýyorumda nasýl iptal oluyor
    Usta sanýrým müþteri hizmetlerle görüþülmesi gerek hem neden iptal ettirmek istiyorsunuz? aylýk 1tl. çok büyük bir rakam degil bazen lazým olabilir,evdeki çocuklarla tv ***fi çakýþabilir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben TTnet teyken TÝVÝ bu kullanýrdým iptali için MH araman gerekiyor. Sonra soru soruyolar neden iptal ediyorsunuz vs.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[B]tþkler bilgilendirme için...

tþkler....

YEKCANAJANS

yahþi cazibe hüzü fon müziði

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. [B]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýnternette dolaþýrken bir anlýk can sýkýntýsý ile tivibu üyeliði açtýrdým az önce , þu aylýk 1 TL giriþ paketini , tivibuda bir keþife çýktým þimdi bir bilen bana þunlarýn cevabýný verirse çok makbule geçecek , þimdi video izle diye bir yere girdim , orada seç izle , kirala izle , tekrar izle seçenekleri var , kirala izle adý üstüne ücretli onda bir sýkýntý yok , filmlerin fiyatlarý felanda yazýyor zaten , benim kafamýn takýldýðý seç izle menüsü , þimdi orada bir takým filmler var , diziler , belgeseller bir çok izlenecek þey var yani , birine týkladýðýmda bir ücret fiyatý çýkmýyor , seç izlede bütün filmler , diziler , rahatca açýlýyor ve izleniyor , iþte kafamý kurcalayn nokta bu , ayda 1 TL'ye onca kanal , tekrar izle hizmeti ve seç izlede onca film , dizi , belgesel seçenekleri , cidden bunlarýn hepsi ayda 1 TL mi ? Sonradan bir süprizle karþýlaþmam dimi ? Bu seç izle bildiðin ücretsiz mi ?

Edit = Cevaba gerek kalmadý , öðrendim ücretsizmiþ.
    Konu RizeLee53 tarafýndan (28-07-2011 Saat 14:59 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri