REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Blackpanter 1cİ yenİ İmaj ÇikmiŞ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Blackpanter 1ci yeni imaj

gündüz açılan diğer konuyu okumama rağmen tam o arada internet gidince kafa dağılmış deme ki sonradan yeni imaj vermişler diye düşünüp tıklayınca indirmeye başladı.
    önceki yazılımlarda indirdikten sonra güncellemek istiyormusunuz diye sorduğu için hayır der çıkarım diye düşünürken indirir indirmez otomatik yülemeye başladı ve biz de farkında olmadan 2.19 yazılımını yüklemiş olduk.
    Konu fabialife tarafından (10-12-2011 Saat 21:45 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sakın güncelleme yapma ben yaptım uğraşıyorum hala bir sürü özellik gitmiş özellikle tv den kayıt seçeneği ortadan kalkmış haberin olsun..............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı boradan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım sakın güncelleme yapma ben yaptım uğraşıyorum hala bir sürü özellik gitmiş özellikle tv den kayıt seçeneği ortadan kalkmış haberin olsun..............
    geç kaldık dalgınlığımıza geldi yüklemiş olduk, bakalım geri dönüş olabilecekmi veya daha yeni bir sürüm falan vereceklermi?
    şu anda benim için mp3, kayıt vs. ile ilgilenmediğim için bir sıkıntı yok ama niye mevcut özelliklerini kaybedelim. işimize yaramasa bile dursun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı boradan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fabrika ayarlarına dönmeyi veya ana kod tamir yazılımını yüklemeyi denedinmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alisat.ws - Files adresinden bir yazılım önerdiler onu deneyeceğim inşallah olur tv den kayıt özelliği benim gibi geceleri çalışanlar için çok önemlii valla faydalı bir özellik..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2.19 yazılımı gerı cekılmıs galıba cihazdan guncellemede 2.15. yazılımı cıkıyor artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2.19 yazılımı gerı cekılmıs galıba cihazdan guncellemede 2.15. yazılımı cıkıyor artık
    Evet dün akşam bende fark ettim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazı resmen katlediyor 2.19 sakın yüklemeyin. cccam berbat ötesi bişey olmuş kayıt özeliği yok en ufak iyi bişey yok yazılımda supporta da 2.15e geri döndüler bu yüzden bizde bekleye duralım yazılımı yok ip tv özeliği çok iyi olacak bilmem ne adamlar 1 gün bile test etmeden yarım yamalak yazılım yükletiler yazık bu güzelim cihaza

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cocuk oyuncagi oldu bp

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri