G.SARAY ESKÝ OYUNCUSUNU ÇAÐIRDI : BONSERVÝSÝNÝ AL DA GEL
G.Saray, D.Bakýrspor’da forma giyen eski futbolcusu Ýlyas’a transfer teklifinde bulundu. 30 yaþýndaki sol kanat oyuncusu bonservis sorununu çözerse Cimbomlu olacak.
07 Temmuz 2006 Cuma 09:42
G.Saray, D.Bakýrspor’da forma giyen eski futbolcusu Ýlyas’a transfer teklifinde bulundu. 30 yaþýndaki sol kanat oyuncusu bonservis sorununu çözerse Cimbomlu olacak.
HERTHA Berlin’de forma giyen Yýldýray Baþtürk dýþýnda hiçbir yerli futbolcuyla ilgilenmeyen Galatasaray’da, sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarý kýrmýzýlý yönetim, kulübün alt yapýsýndan yetiþen Diyarbakýrspor’un sol kanat oyuncusu Ýlyas Kahraman’a transfer teklifinde bulundu.
Marek Heinz’ýn yetersiz kalmasý nedeniyle sol kanada takviye yapýlmasýný isteyen teknik direktör Erik Gerets’in önerdiði isimlerden birinin de Ýlyas olduðu ortaya çýktý. Gerets’in, sarý kýrmýzýlý yöneticilere, "Eðer transfer edebilirsek bize faydalý olur" dediði bildirildi.
Yönetim bunun üzerine Ýlyas ile temasa geçip, "Hocamýz seni çok istiyor. Bonservisini al gel" diyerek transfer teklifinde bulundu. Diyarbakýrspor ile 1 yýllýk daha sözleþmesi bulunan tecrübeli futbolcu, 1-2 gün içinde yeþil kýrmýzýlý yöneticilerle görüþerek, bonservisini almaya çalýþacak. Galatasaray’ýn teklifinin kendisini çok gururlandýrdýðýný ifade eden Ýlyas, "Yetiþtiðim kulübe dönmek benim için büyük mutluluk olacak. Galatasaraylý yöneticilerle para falan konuþmadýk. Kulübümden bonservisimi aldýðým taktirde boþ mukaveleye imza atacaðým" diye konuþtu.

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri