Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Galatasaray:0 Gaziantepspor:0 Kupa Rövanþ Maçý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Galatasaray:0 Gaziantepspor:0 Kupa Rövanþ Maçý

Bu sezon sadece Türkiye Kupasý hedefi kalan G.Saray, çeyrek final rövanþýnda ilk maçta 3-2 yenildiði bu sezonun flaþ takýmý G.Antepspor'u TT Arena'da konuk konuk ediyor.

Galatasaray, bu sezonun en kritik maçýnda Gaziantep karþýsýnda.

Bu karþýlaþma tarihinin en kötü sezonunu geçiren sarý kýrmýzýlýlar için bir futbol maçýndan çok daha farklý önem taþýyor. Olasý bir kötü sonuçta camiada taþlar yerinden oynayacak. Teknik direktör Hagi'den baþkan Polat'a kadar bir çok ismin koltuðu sallanacak. Galatasaray, önümüzdeki sezon büyük ihtimalle Avrupa kupalarýndan uzak kalacak.
    Zorlu maç öncesinde ev sahibi Galatasaray'da Kewell ve Arda'nýn sakatlýklarý devam ediyor. Ýkinci yarýnýn en baþarýlý ekiplerinden biri olan kýrmýzý siyahlýlarda uzun süredir takýmdan ayrý kalan Emre ve Serdar yine yok. Bu zorlu eþleþmeden mutlu ayrýlacak ekip yarý finalde Beþiktaþ-Gaziantep BÞB eþleþmesinin galibiyle karþý karþýya gelecek.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak ve saat 20.00'de baþlayacak maçýn hakemi Cüneyt Çakýr.
    GALATASARAY-GAZÝANTEPSPOR
    STAT: TT Arena

HAKEM: Cüneyt Çakýr
    GALATASARAY: Zapata, Sabri, Cana, Servet, Çaðlar, Neill, Yekta, Culio, Kazým, Stancu, Baros
    TEKNÝK DÝREKTÖR: Gheorghe Hagi

GAZÝANTEPSPOR: Karcemarskas, Elyasa, Yalçýn, Danny, Ývan, Sosa, Hürriyet, Murat Ceylan, Wagner, Popov, Cenk
    TEKNÝK DÝREKTÖR: Tolunay Kafkas

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arda yok
    Kewel yok

3 senedir sakatlýklardan baþýmýzý kaldýramadýk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hiç sorma saðlýk ekibi deðiþti yine ayný nasýl iþ anlamadým? bu haci'nin son maçý olur umarým her geçen hafta takýmýn kontrolünü kaybediyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben bi gs li olarak iyiþallah yeniliriz dyorum zira hagi ve yönetim o zaman gider

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Maça Doðru: Galatasaray - Gaziantepspor

Stadyum: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
    Tarih / Saat: 02.03.2011 / 20.00
    Hakemler: Cüneyt Çakýr, Baki Tuncay Akkýn, Bahattin Duran Dördüncü hakem: Mete Kalkavan
    Hava Durumu: Ýstanbul'da maç günü parçalý bulutlu bir hava bekleniyor. Hava sýcaklýðý ise en düþük 2, en yüksek 9 derece olarak tahmin ediliyor.
    Yayýn: TRT 1

Galatasaray
    Geçtiðimiz sezon çeyrek finalde Antalyaspor’a elenen Galatasaray, bu sezon kupaya grup aþamasýndan dahil oldu. Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupasý A Grubu’nda; Gaziantepspor, Medical Park Antalyaspor, Denizlispor ve Beypazarý Þekerspor'un bulunduðu gruptan 8 puanla çýktýktan sonra, Çeyrek Final'de ayný grupta yer aldýðý Gaziantepspor ile eþleþmiþti.

Bu sezon ligde hedeflerinden uzak düþen Galatasaray, 23. hafta sonunda 32 puanla 10. sýrada yer alýyor. Galatasaray, ligde Gaziantepspor ile oynadýðý iki maçýn ilkinde Harry Kewell’ýn penaltýdan bulduðu golle galibiyete ulaþmýþ, ikincisinde ise sahadan 1-0'lýk maðlubiyetle ayrýlmýþtý. Kupada da gruptaki karþýlaþma 1-1 beraberlikle sonuçlanmýþ, Çeyrek Final ilk maçý Gaziantepspor'un 3-2'lik üstünlüðüyle noktalanmýþtý.

Gaziantepspor
    Sezona Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde giren Gaziantepspor, ligde 23 hafta sonunda 40 puanla 5’inci sýrada yer alýyor. Kupaya play-off turundan dahil olan Güneydoðu temsilcisi, bu turda Türk Telekom’u 4-0 maðlup ederek gruplara kaldý. Gaziantepspor, Galatasaray ile birlikte Antalyaspor, Denizlispor ve Beypazarý Þekerspor'un bulunduðu A Grubu'ndan 8 puan ve +5 averajla lider çýktýktan sonra, ayný puan ve +4 averaja sahip Galatasaray ile eþleþmiþti. Gaziantepspor, ilk maçta elde ettiði 3-2'lik galibiyetin ardýndan rövanþ için Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'ya çýkýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Galatasaraylýyým ama þahsen hakeden kazansýn diyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi bir maç olacaða benziyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yenilse beni hiç etiklemiyecek yense yine tepki olucak bende

ve ben eski bir GALATASARAY LIYIM bizi bu hale getiren futbolcusundan yöönetimine
    herkes utansýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uydu3405 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yenilse beni hiç etiklemiyecek yense yine tepki olucak bende

ve ben eski bir GALATASARAY LIYIM bizi bu hale getiren futbolcusundan yöönetimine
    herkes utansýn
    neden utansýnlarki onlar her halikarda paralarýný alýyorlar....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

GAZÝANTEP tur atladý...Gs elendi..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri