REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: MediaLink 9700 Kullanıcı İstekleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs MediaLink 9700 Kullanıcı İstekleri

cihaza destek verileceği söylendi ama hala firmadan cıt yok cihazın cok eksikleri var cihaz firma destek vermeyi düşünüyormu yoksa baş cihazları mı yönelilim alan arkadaşlarla haberleşiyoruz kimse cihazdan memnun değil cihaz özellikerlinin yazıldığı gibi değil diyorlar herşey kağıt üstünde var yazılıma desteğe gelince yok deniyor cihaza destek olunmassa cihaz geldiği gibi gider cihazın menüsü filan hic hoş deil kör tarama yok kanal gecişleri yavaş server görünmüyor dreamda olduğu gibi hangi şifreden actığı belli değil doğru dürüst programı yok daha cok eksiği varda aklıma şimdilik bunlar geldi aklıma geldiğince yazacam saygılar
    Konu Volkan tarafından (29-01-2011 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Firma destek verecek kınık hocam merak etmeyiniz.

kimse cihazdan memnun değil cihaz özellikerlinin yazıldığı gibi değil diyorlar
    Yazmıssınız diyorlardan öte sizin kişisel düşüncelerinizde eksik var sanırım Medialink yeni bir cihaz elbette eksiklikleri vardır gerçi ben deneme sansı bulamadım ama medialink sizleri yalnız bırakmayacaktır
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Firma destek verecek kınık hocam merak etmeyiniz.

Yazmıssınız diyorlardan öte sizin kişisel düşüncelerinizde eksik var sanırım Medialink yeni bir cihaz elbette eksiklikleri vardır gerçi ben deneme sansı bulamadım ama medialink sizleri yalnız bırakmayacaktır
    tmm ustat hep verceğiz diyorda en azında calişmalrımız vard yada şu yazılım gelcek cihazdan menun kalacaksınız yazılımla bircok özellik eklenecek biraz sabır der en azından hicbir forunda böyle bir acıklama yok kimesde güvenemiyor cihaza

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu başlığı uygun halde değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eyvallah ustat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sanırım beklentilerin ne olduğu önemli.
    Firmalar bir şekilde bir cihaz yapıyor, buna istenen özellikleri eğer yapabilecek kapasitede ise ekliyorlar.
    Eksik diye nitelendirdiğiniz özellikleri yazmanız sorunlarınızın çözümüne sizi daha çabuk ulaştırabilir.
    Hatalı veya yanlış işlem yaptığını düşündüğünüz fonksiyonlarıda aynı şekilde yazmanız düzeltilmesine katkıda bulunmanızı sağlar.
    Her cihazın menüsü kullanımı farklı olabilir, hiç bir cihaz istediğiniz size özel menüyü yapmak zorunda olmadığı gibi sizin beğendiğiniz menüyü başka bir kişi beğenmeyebilir.

Uydu cihazı kullanan kişiler çoğunlukla cihazlarının yazılım desteğinin uzun süre devam etmesini ister. Bu cihazı uzun süre verimli kullanmak için istenen bir özelliktir. Beğenilen, yazılımı yapılan sürekli gelişeceği düşünülen ve çok fazla kullanıcısı olan bir çok yazılım zaman içinde çok demode olmuştur (cihazlarda!) bunu unutmamak gerekir. Cihaza yazılım desteği geleceği garantisini e2 gibi değişik yazılımların yüklenmesinin uygun hale getirilmesi o yazılımların sürekli eklenebilir olduğu, yada orjinal yazılımdan daha iyi olduğu anlamına gelmez.

Cihaz üreticileri konuları okudukça anladım ki, cihazlarının yazılım desteğine inanması için kullanıcıları başka cihazlarda kullanılan yazılımlarıda kendi cihazları için kullanılabilir hale getirip, yazılım desteği konusunda sorun yaşamıyacağının garantisini göstermeye çalışıyor.

Bir çok yerde bir çok yazı okudum, özellikleri inceledim; kullanılabilir, bir çok muadilinin çıkacağı, çok fonksiyonlu hızlı bir cihaz olduğunu düşündüğümden cihazı dün sipariş verdim bugün elime geçti, 4 saattir şöyle kurcaladım olan özellikleri arasında çok göze batacak bir şey yok. Tabii ki daha iyi kullanım özellikleri eklenecektir. Biraz daha kurcalayalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yavas yavas medialink kullanıcıları sitemizde görmek mutlu verici

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımlarda olmasını istediğimiz özellikleri buraya yazarsak firma yetkilileri görür herhalde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben gecen temmuz ayindan beri kullaniyorum tek kusuru menu istedigim kanallari istedigim gibi siralama yapamiyorum dreamda oldugu gibi ama you tube olmasi çok guzel tek tikmalama ile bir filmi seyr edeiliyorum reklamsiz o çok hosuma gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kanal sıralama taşima olayı berbat kullnılabilir bir menü değil

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri