REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: 'Statta tepiniyorlar Dolmabahçe kayıyor'

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soccerball 'Statta tepiniyorlar Dolmabahçe kayıyor'

'STADYUM İÇİN DAYATMA YAPILIYOR'
    “İstanbul’da gözümüze sokulmuş çiviler var. Bunların çıkarılması çok saygıdeğer davranışlardır. Dolmabahçe Stadyumu konusu var. Bu benim önüme zaman zaman bir dayatma olarak getiriliyor. Dolmabahçe Stadyumu 1940’larda yapıldı. Birçok yerde top koşturacak alan var, ama bir tarih bilinçsizliğiyle mi, yoksa bir kasıtla mı, -ben kasıt olduğunu düşünüyorum- Dolmabahçe Sarayı’nın arkasına yapılmış.”

'ON BİNLERCE İNSANIN TEPİNDİĞİ ALAN...'
    “O vadinin içine stadyum sokulur mu? Adı üzerinde dolgu alanı.. Dolmabahçe orası... Dolgu... Eminönü Yeni Cami kazık üzerine oturtulmuştur, Dolmabahçe de öyledir. Siz bu tarafa on binlerce insanın tepineceği bir alan yaparsanız, zaman içinde Dolmabahçe denize doğru akmaya mahkumdur.”

'BÜYÜTMEK İSTİYORLAR ZORLANIYORUM'
    “Stadyumla ilgili yeni bir proje hazırlanmış ‘Bu yetmez, burayı büyütelim’ diyorlar. ‘Stadyumu genişletelim, araya kongre merkezi koyalım, bir de otopark koyalım’ diyorlar. Arkadaşlar, böyle bir şey olabilir mi? Bu konuda zorlanıyorum. Stadyumları şehir dışına, trafiğin tıkanmayacağı yerlere alalım...”

Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'dan tarihi öneri: "Stadyumları şehir dışına taşıyalım"

htspor

güzelbir yorum:45:
    bence amaçları dlmabahçeyi korumaktan çok yıkılacak stadın yerine başka birşey inşa etmek.bugüne kadar kaymadıda bugün mü kayacak stad.önlerine geleni şehir dışına alıyorlar bunlarda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

milan ve inter ortak stad kullanıyorlar.
    bjk ile gs de aynı stadı kullansın.
    zaten ikiside birbirinden rezil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri