REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Futbolda Ortalık Karıştı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben digitürk te maçı seyrederken ilk yarı beşiktaş önde bitirdi.ikinci yarı başlayınca biraz sonra oğluma bak oğlum bu sivok atılabilir.trabzonda son dakikada atacağı golle kazanır dedim.tuttu. ama bu iddaa tahmini değil futbol rezaletini ben ekranbaşında hissettim .görünen köy kılavuz istemez.çıkıpta dürüstlükten bahsetmesinler 9 puana sahip olamadılar. yırtınıyorlar.bjk ve gs de zaten iddasız ve avrupasızlar onlarda feneri istemiyecek .2 şampiyonluk elimizden alındı ama bu şampiyonluk hepsine bedel olacak.hayırlı olsun
    Eskişehirspor'un şampiyonluk iddası var demekki canı gönülden destekliyorum!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart eyw

teskkurler :Ssd

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selimb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eskişehirspor'un şampiyonluk iddası var demekki canı gönülden destekliyorum!!!!!!
    teşekkür edrim arkadaşım.herkesin 3 büyük takımı vardır.bende fenerliyim.eskişehirde memleketim.ikisininde bende sevgi ve taraftarlık olarak fazla bir farkı yok.bu yazımıda esesli değil fenerli olarak yazdım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri