REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Futbolda Ortalık Karıştı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selimb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eskişehirspor'un şampiyonluk iddası var demekki canı gönülden destekliyorum!!!!!!
    teşekkür edrim arkadaşım.herkesin 3 büyük takımı vardır.bende fenerliyim.eskişehirde memleketim.ikisininde bende sevgi ve taraftarlık olarak fazla bir farkı yok.bu yazımıda esesli değil fenerli olarak yazdım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burada konuşurken biraz adam olun ve adam gibi yorum yapın spor dostluk kardeşlik barış bu anlamda herkes bu şekilde yazarsa ne olur burası siz düşünün,bu ülkede para güçtür ve herkes bunu bilir parası olan konuşur legal veya illegal keşke bu ülkenin maçlarını yabancı hakemler yönetseydi de sizler ve bizler böyle yorum yapabilirmiydik, sadece uslup tarzınız yanlış eleştiri yapacagız ama insanları tahrik etmeden.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ulan fb bi...leri dogru youm yazin burda ordaligi bulandirmyain bizler ziizler gibin mac hakem satin almiyoruz futbolu sahada oynaruz unutmayin biz istersen ssaha disinda sizlerden daha iyi oynariz ama ozaman türk futbolu zarar görür UNUTMAYIN BIZE HER YER TRABZON:: BIZIM ANLIMIZ ACIK KISKANANLAR CATLASUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lazvegaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ulan fb bi...leri dogru youm yazin burda ordaligi bulandirmyain bizler ziizler gibin mac hakem satin almiyoruz futbolu sahada oynaruz unutmayin biz istersen ssaha disinda sizlerden daha iyi oynariz ama ozaman türk futbolu zarar görür UNUTMAYIN BIZE HER YER TRABZON:: BIZIM ANLIMIZ ACIK KISKANANLAR CATLASUN
    hadi ordan.sen önce hitabetini düzelt.bak bakalım şahsa yorum ve hakaret varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lazvegaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ulan kelimesi ancak sizin gibilerin agzına yakışır trabzon spor senin gibi densizlerin yüzünden şampiyon olamıyor olamazda :46::46::46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuşmaları okudum sonuna kadar trabzon spor haklidir kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yorumlarınızı üzülerek okuyorum. Gerçekten üzücü. birbirinize hakaret edercesine düşüncelerinizi aktarıyorsunuz. Daha maçlar tamamlanmadı. Tamamlandığı zaman bir şampiyon çıkacak. Bizler de şampiyonu alkışlayacağız, bazı yönetici ve yanlı basının etkisinde kalmadan taraftarlığımızı sürdürelim. Ben herkesi ılımlı ve sabırlı olmaya davet ediyorum. Hak eden şampiyon olacaktır. Lütfen bazı kişi ve kurumların etkisinde kalıp yanlış cümleler kullanmayın. Yüz yılı aşkın olan bu heceyan yüz yıllarca devam edecek. Şampiyonluklar gelir gider kalıcı olan kurumlardır. Ben şampiyon olan takımı şimdiden kutluyorum. Herkesi sevgiyle kucaklıyorum.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri