teþekkür edrim arkadaþým.herkesin 3 büyük takýmý vardýr.bende fenerliyim.eskiþehirde memleketim.ikisininde bende sevgi ve taraftarlýk olarak fazla bir farký yok.bu yazýmýda esesli deðil fenerli olarak yazdým.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
teþekkür edrim arkadaþým.herkesin 3 büyük takýmý vardýr.bende fenerliyim.eskiþehirde memleketim.ikisininde bende sevgi ve taraftarlýk olarak fazla bir farký yok.bu yazýmýda esesli deðil fenerli olarak yazdým.
Burada konuþurken biraz adam olun ve adam gibi yorum yapýn spor dostluk kardeþlik barýþ bu anlamda herkes bu þekilde yazarsa ne olur burasý siz düþünün,bu ülkede para güçtür ve herkes bunu bilir parasý olan konuþur legal veya illegal keþke bu ülkenin maçlarýný yabancý hakemler yönetseydi de sizler ve bizler böyle yorum yapabilirmiydik, sadece uslup tarzýnýz yanlýþ eleþtiri yapacagýz ama insanlarý tahrik etmeden.........
ulan fb bi...leri dogru youm yazin burda ordaligi bulandirmyain bizler ziizler gibin mac hakem satin almiyoruz futbolu sahada oynaruz unutmayin biz istersen ssaha disinda sizlerden daha iyi oynariz ama ozaman türk futbolu zarar görür UNUTMAYIN BIZE HER YER TRABZON:: BIZIM ANLIMIZ ACIK KISKANANLAR CATLASUN
konuþmalarý okudum sonuna kadar trabzon spor haklidir kolay gelsin
Arkadaþlar yorumlarýnýzý üzülerek okuyorum. Gerçekten üzücü. birbirinize hakaret edercesine düþüncelerinizi aktarýyorsunuz. Daha maçlar tamamlanmadý. Tamamlandýðý zaman bir þampiyon çýkacak. Bizler de þampiyonu alkýþlayacaðýz, bazý yönetici ve yanlý basýnýn etkisinde kalmadan taraftarlýðýmýzý sürdürelim. Ben herkesi ýlýmlý ve sabýrlý olmaya davet ediyorum. Hak eden þampiyon olacaktýr. Lütfen bazý kiþi ve kurumlarýn etkisinde kalýp yanlýþ cümleler kullanmayýn. Yüz yýlý aþkýn olan bu heceyan yüz yýllarca devam edecek. Þampiyonluklar gelir gider kalýcý olan kurumlardýr. Ben þampiyon olan takýmý þimdiden kutluyorum. Herkesi sevgiyle kucaklýyorum.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri