Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
69 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Baldemir'in Babası Vefat Etmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar ben bugün babamı kaybettim ..Vakit geldiği zaman ölümden kaçış yok ama çok acı dualarınızı babam için eksik etmeyiniz.Hepinizden ALLAH razı olsun.

Usta başın saolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH rahmet eylesin başınız sağ olsun ustam..................
    selcuk1a x inpax 2007 small süper fta + next 2000 cıs süper plus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepinizden ALLAH razı olsun amin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baldemir kardeşim öncelikle başın sağolsun...sen ve geridekalan diğer yakınlarına ALLAH sabır versin...benim merak ettiğim babanın yaşı kemale ermişmiydi herhangi bir rahatsızlığı varmıydı...muhakkak vakti saati geldimi birşeyler vesile olacaktır fakat bu konuda birşeyler söylemek istermisin..
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    baldemir kardeşim öncelikle başın sağolsun...sen ve geridekalan diğer yakınlarına ALLAH sabır versin...benim merak ettiğim babanın yaşı kemale ermişmiydi herhangi bir rahatsızlığı varmıydı...muhakkak vakti saati geldimi birşeyler vesile olacaktır fakat bu konuda birşeyler söylemek istermisin..
    ALLAH razı olsun arkadaşım babam 83. yaşındaydı son bir iki aydan beri ***fi yoktu Prostat ve unutkanlık vardı bir ara şekeri yükselmişti ama tedavisi ve haplarını düzenli olarak kullanıyordu ağır şekilde hasta değildi pazarı pazertesiye bağlayan gece bilincini kaybetti hiç bir sese ve uyarıya cevap vermedi pazartesi sabahı saat 10:25'de hayata gözlerini kapadı.1992 yılında Annemi kaybetmiştim 19 yıl sonra babamı. Elden gelen bir şey yok hepsi ALLAH'tan Vakti saati gelmiş ne diyelim bizlere bol bol dua etmek kalıyor.Mekanları cennet olsun dualarımız onlarla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mekanı cennet olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah sabır versin ağbi...Mekanı Cennet olsun.Ne kadar uzak görsekte kendimize ölüm heran yanımızda.Öyleki" Ölen yavrusunun ızdırabını bir türlü dindiremeyen ana, mezarın başına oturmuş, feryadüfigan edip duruyordu.Oradan geçmekte olan Resul-ü Ekrem(asm) kadını teselli etmek istedi; herşeyin Allah’tan geldiğini, sabretmenin icabettiğini, bu kadar feryadüfiganın fazla olduğunu ifade buyurdu.Başını dahi, kaldırmayan kadın çıkıştı:
    “Sana ne benim halimden? Bırak beni kendi halime!” Şefkat ve merhamet madeni Resul-ü Ekrem kadıncağıza bir şey söylemeden ayrılıp gitti.Sonradan teessür içinde gelen kadın, “Ya Resulallah, zatınızı tanıyamadım, beni affedin.Yavrumuzun üzüntüsü benim sabrımı yok etti.” dedi.Bunun üzerine Resul-ü Ekrem(asm) buyurdu: “Sabır, musibetlerin ilk çarptığı anda lazımdır.O anda gösterilmeyen sabrın sonra gösterilmesi istenen sabırdan değildir.”Resul-ü Ekrem (asm) musibetin ilk isabet ettiği anda yapılması gerekenin, meali verilen, şu ayeti okumak olduğunu belirtmiştir:”Sabredenlere müjdele.
    Onlar ki, üzerilerine bir musibet isabet ettiğinde, ‘muhakkak ki, biz Allah içiniz, Allah’a teslim olmuşuz ve yine O’na döneceğiz.’(derler.)”
    Bu ayetle yeryüzündeki varlığımızın Allah’ın tecellileri adına değişip dönüşebileceğini aslında halimizin sayısız esmanın tecellisine mazhar ayineler olduğumuzu hatırlıyor, kalbimize bir teselli, nefsimize bir nasihat devşiriyoruz.”Ben ben için değil, ‘Allah için’ varedilmişim, öyleyse her hal O’ndandır, her halukarda O’na döneceğim.” Allah rahmet eylesin...
    Konu gungor1976 tarafından (10-03-2011 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmet eylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeşim Allah Rahmet eylesin Mekanı cennet olsun

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri